AER demana accions a preservar les economies d’autònoms i micropimes rurals

L’Associació d’Emprenedors Rurals, sense deixar de donar suport a les accions preventives que els organismes central i autonòmic estan realitzant, remet un comunicat al Govern Central sol·licitant accions encaminades a preservar les economies d’Autònoms i Micropymes rurals, de nou oblidades en les mesures que s’han aprovat.

Des de l’associació assenyalen que: “El món rural, l’Espanya buidada, també està compromés amb la priorització de la salut i la seguretat de la ciutadania del nostre país, i volem expressar el nostre complet suport a les mesures adoptades per a la contenció del COVID-19, però també volem que se’ns escolte i és per això que AER (Associació d’Emprenedors Rurals) ha fet arribar al Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital a través de la Secretaria d’Estat d’Economia i Suport a l’Empresa les seues demandes perquè els autònoms, Pimes i Micropymes del món rural no siguen de nou l’assignatura pendent. Des de AER temem que enmig de tanta mesura al final no es tinga en compte la singularitat dels nostres territoris”.

“La feblesa del món rural (i al mateix temps la seua major riquesa) és la grandària de les seues empreses, ja siguen agricultors o altres activitats, la majoria són empreses familiars que no poden cessar la seua activitat perquè no tenen una altra forma de vida. Cal aguantar com siga per a subsistir i que l’Espanya buidada no es convertisca en l’Espanya morta, per això elevem la veu i demanem que se’ns escolte i s’atenguen les nostres demandes” expliquen des de l’associació.

Des d’AER proposen destinar fons específics per a una sèrie de mesures, concretament la supressió de la quota d’autònom (també per a autònoms societaris de micropymes) pel període de l’estat d’Alarma, mantenint la cotització, per a tots aquells l’activitat dels quals es veja afectada tant per cessament com per disminució d’ingressos. La flexibilització de les obligacions fiscals a un període de 12 mesos, sense interessos, a comptar des que es reinicie l’activitat. Préstecs sense interessos i amb major facilitat que l’actuament plantejat en les mesures econòmiques aprovades.  Pagament immediat per administracions dels seus deutes amb autònoms, micropymes, pimes, associacions, etc que permeten ajudar la situació económica generada.

 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Ple d’Ontinyent aprova per unanimitat el conveni amb ATEVAL per desenvolupar un Clúster Sanitari del sector tèxtil i afins

El Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent aprovava aquest dijous per unanimitat de tots els grups el …