26/04/2024 - 7:50
Més

    Rodrgíguez assegura que “tot acabarà bé perquè la veritat només té un camí”

    Altres notícies

    La justícia va anunciar per al pròxim 19 de setembre de 2022 l’inici del judici del cas Alqueria, on està implicat l’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez i el seu cap de Gabinet, Ricard Gallego. Des del grup municipal la Vall ens Uneix, han emés un comunicat on Rodríguez reconeix que “açò s’està fent llarg” i ha agraït les mostres de suport de la ciutadania d’Ontinyent, i moltíssima gent que sap el que realment és el cas Alqueria. Assegura que “ha arribat l’hora que ens puguem explicar davant un tribunal, i que s’acabe demostrant que és el que perseguien els qui van impulsar el cas Alqueria”.

    Jorge Rodríguez, l’alcalde d’Ontinyent ha insistit que el cas Alqueria “no hauria d’haver existit” i ha afegit que “per a l’única cosa que ha servit és per a generar dolor o malgastar recursos públics. Tant la desproporcionada operació policial, amb la detenció de pares i mares de família honrats, fins a la mateixa instrucció del jutge i fiscal, han generat molt de dolor, sentiments d’indefensió i molta ràbia, que és per a l’única cosa que ha servit. Perquè si el que es pretenia era defensar l’interés públic, han fet un mal servei, perquè tot ha anat a pitjor en Divalterra des que la deixarem de gestionar”.

    En eixe sentit, fonts de les executives de la Vall d’Albaida ens Uneix, i Ontinyent ens Uneix, han mostrat tot el suport tant a Rodríguez com a les persones imputades en el cas Alqueria, perquè “per fi el nostre alcalde podrà defensar-se com cal davant la Justícia i explicar que n’hi ha al darrere d’aquest cas”. Asseguren que “estem totalment convençuts de la innocència de Jorge Rodríguez i la resta d’imputats, i per això sabem que aquest malson acabarà amb l’absolució de totes les persones que han patit aquest procés injust”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -