25/04/2024 - 17:47
Més

    El juí de Jorge Rodríguez pel cas Alqueria serà el 19 de setembre

    Altres notícies

    El judici a l’expresident de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, pel conegut com a cas Alqueria començarà el pròxim 19 de setembre i es preveu que finalitzi el 25 de novembre, segons han confirmat a EFE fonts pròximes al cas.

    El jutge del cas Alqueria va obrir al febrer de 2021 judici oral contra Rodríguez i altres encausats per delictes de malversació i prevaricació suposadament comesos mitjançant una presumpta simulació de contractes d’alta direcció en l’empresa pública *Divalterra, l’antiga *Imelsa, dependent de la Diputació de València.

    Aquesta decisió va ser corroborada al març per l’Audiència Provincial de València, que va rebutjar els recursos dels imputats i va confirmar l’obertura de judici.

    Les parts han estat citades aquest divendres en l’Audiència Provincial de València per a tancar el calendari del judici, del qual ara com ara encara només es compta amb un esborrany.

    Segons aquest esborrany, al qual ha tingut accés EFE, els dies 19, 20 i 21 de setembre es dedicarien a qüestions prèvies i la declaració dels acusats es faria el 26 al 29 de setembre i el 2, 4, 5 i 6 d’octubre.

    Entre el 24 i 28 d’octubre i el 2 de novembre seria el torn dels testimonis, mentre que les pericials es presentarien el 3, 4 i 7 de novembre, i les conclusions i informes serien el 16, 17, 21, 23, 24 i 25 de novembre.

    ViaEFE
    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent Impulsa l’Ocupació Amb la Seua Jornada “Labora en Ruta” Reunint 27 Empreses i 600 Aspirants

    La ciutat d'Ontinyent ha celebrat aquest dimecres una jornada clau per a la promoció de l'ocupació amb la seua...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -