28/03/2024 - 12:09
Més

    Rebeca Torró, satisfeta pel nomenament de Jorge Rodríguez

    Altres notícies

    Des del Partit Socialista d’Ontinyent, han volgut transmetre la seua satisfacció pel nomenament de Jorge Rodríguez com a President de la Diputació de València. “Reconeix un projecte en el que s’ha treballat durant anys, i un model de gestió que ens està convertint en un espill per a altres ciutats”. Així ho manifestava hui la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent i portaveu del Grup Municipal Socialista, Rebeca Torró, a la seu de la Diputació, poc abans del ple d’investidura.

    Torró destacava que tenir un President de la Diputació ontinyentí s’ha d’entendre com “un èxit de tota la ciutadania, que amb el seu massiu recolzament a la candidatura socialista han estat la clau per a un fet històric que sense cap dubte serà molt positiu per a Ontinyent”.

    En aquest sentit, Rebeca Torró destacava que “quan els socialistes deiem que junts som més ho dèiem convençuts, i aconseguir unir a tota la ciutat al voltant d’un projecte com el que lidera Jorge Rodríguez ens serveix ara per situar la ciutat en un lloc del mapa polític on no havia estat mai en democràcia. Estem convençuts que Jorge Rodríguez va a ser tan bon President de la Diputació com bon alcalde seguirà sent de la seua ciutat, a la que estima profundament i de la que està ben orgullós, com nosaltres estem d’ell”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -