19/04/2024 - 15:50
Més

    Rebeca Torró: “que Bonig vinga ara a Ontinyent a demanar el que el PP abans va negar és indignant”

    Altres notícies

    La portaveu del PSPV-PSOE d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha qualificat de “indignant” que la Presidenta del PP Valencià, Isabel Bonig, “haja vingut a la ciutat a exigir inversions que el seu partit ha negat abans, tant a Ontinyent com a la Comunitat Valenciana”. La portaveu socialista

    Per a la ciutadania d’Ontinyent resulta “indignant” que un partit com el PP, que ha menyspreat i marginat durant anys la nostra ciutat, exigisca ara tot allò que va anunciar amb enganys i mai va fer com l’hospital, el palau de justícia o el tren Xàtiva-Ontinyent. Ací ja sabem com li les gasten quan governen: són sinònim de mentida, crispació i deute, així que només els demanem que deixen en pau a la nostra ciutat”, assenyalava.

    Els socialistes d’Ontinyent creuen que Isabel Bonig “per al que hauria d’haver aprofitat la seua visita d’avui a Ontinyent és per a haver explicat per què va anul·lar el conveni del Ivvsa per a rehabilitar la Vila en la seua etapa de consellera, conveni que el govern municipal socialista ha salvat en els tribunals. O per què va deixar penjats a desenes de ontinyentins i ontinyentinas que van demanar ajudes per a l’habitatge, ajudes que Bonig es va anar de la conselleria sense pagar”.

    Rebeca Torró afegia que “als empresaris amb els quals s’ha reunit els haurà estranyat que després de tants anys abandonant la indústria tradicional, el PP els pregunte ara com els va. El Govern en el qual va estar Bonig va ser capaç d’arruïnar amb impagaments a les patronals, i no tènia una política industrial com la qual té ara el govern de Ximo Puig. Com haurà pogut comprovar en la seua visita, les inversions en els polígons d’Ontinyent s’executen, i es pagaran dins del termini i en la forma escaient perquè ara els diners arriba a la ciutat, no com quan governava el PP”.

    En aquest sentit, la portaveu socialista puntualitzava que “ara és quan Ontinyent està recuperant part del que li correspon després de 20 anys de marginació dels governs de Zaplana, Camps i Fabra. I per l’hospital, que no es preocupen que no es quedarà en una maqueta com la qual va presentar Francisco Camps”. Amb tot, la portaveu socialista finalitzava afegint que “és bé que Bonig isca de València, perquè en breu va a iniciar-se el judici de la trama Gurtel i molta gent del PP haurà d’estar més pendent dels jutjats que d’una altra cosa”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -