Mompó es reuneix a Ontinyent amb el Clúster Nacional de la Innovació

0

El president provincial del PP de València, Vicente Mompó, ha mantingut avui a Ontinyent una trobada de treball amb els representants del Clúster Nacional de la Innovació i la Sostenibilitat (INNOVALL) –amb el seu president, Rafael Pla, i el seu vicepresident, Javier Guerola, al capdavant– en el qual ha pogut atendre les principals reivindicacions de les empreses associades a aquest.

Mompó, que ha estat acompanyat pel diputat autonòmic Felipe Carrasco i pel diputat provincial Avelino Mascarell, s’ha interessat per la situació que travessa aquest clúster que busca fonamentalment la innovació, la cooperació empresarial i la internacionalització amb independència de la grandària, la ubicació o el sector de l’empresa.

Una de les principals reivindicacions de INNOVALL és que les ajudes europees arribin a les petites i mitjanes empreses, alguna cosa que en l’actualitat està resultant molt complicat i resulten fonamentals en l’actual context econòmic generat per la pandèmia de coronavirus.

Mompó ha brindat el seu suport als empresaris i ha demanat la «màxima implicació de les Administracions per a ajudar als qui realment generen la riquesa i els llocs de treball que necessita qualsevol societat que vulgui progressar i consolidar una classe mitjana forta».

Aquest clúster radicat a Ontinyent té socis tecnològics com les universitats valencianes i algunes de les principals empreses del país. I en el seu àmbit d’actuació, que és molt ampli però que aglutina més específicament la Comunitat Valenciana, pretén atreure informació externa, crear sinergies que augmentin la competitivitat de les empreses diversificant l’activitat cap a sectors de major valor afegit i transferir a l’exterior nous models empresarials.

Publicitat