25/04/2024 - 6:08
Més

    El PP qualifica de “lamentable” el processament de l’alcalde d’Ontinyent al Cas Alqueria

    Altres notícies

    El PP qualifica de “molt lamentable que finalment l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, haja sigut processat en el Cas Alqueria per les contractacions irregulars d’alts càrrecs en Divalterra que es van adoptar, segons el titular del Jutjat d’Instrucció 9 de València i de la Fiscalia Anticorrupció, “contravenint tota la normativa legal en matèria de contractació pública”.

    El Jutge aprecia indicis de malversació i prevaricació de forma continuada per la presumpta simulació dels contractes per interessos partidistes per a afavorir a afins del PSOE i Compromís, tal com es reflecteix en l’acte d’incoació de procediment abreujat, equivalent al processament.

    L’ordre de processament contra l’Alcalde d’Ontinyent tindrà com a pròxim capítol l’obertura definitiva judici oral i l’assenyalament d’aquest, sentant-se en la banqueta a la màxima autoritat de la ciutat, Jorge Rodríguez.

    Davant aquesta lamentable situació, i pel que respecta a la forma de conducta, des del PP Ontinyentí apel·len a la responsabilitat política i individual de cadascun i remarquen que, tant en aquest com en altres casos similars, l’exemplar és actuar de manera que prevalguen els interessos de la ciutat i el primordial deixar que la justícia actue.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -