19/04/2024 - 20:39
Més

    La Vall Ens Uneix mostra el seu recolzament incondicional a Rodríguez

    Altres notícies

    Natàlia Enguix assenyala que “lluitem contra elements molt poderosos que volen destruir el projecte polític que representa el nostre alcalde”

    La secretària general de la Vall Ens Uneix i primera tinent alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent, Natàlia Enguix, ha manifestat el seu recolzament i de tot el partit a l’alcalde de Ontinyent, Jorge Rodríguez, i els seus col·laboradors després de fer-se públic l’auto judicial que processa a l’ex president de la diputació i altres 14 persones, entre les que es troben càrrecs de Compromís i del PSPV-PSOE dins del cas Alqueria. La dirigent de la Vall Ens Uneix està convençuda que finalment “la veritat es farà camí”, ha criticat la “indefensió patida pels acusats durant la instrucció” i ha assenyalat que “a Ontiyent creguem fermament en l’honradesa del seu alcalde i dels seus col·laboradors més estrets”. Enguix, a més, ha subratllat que en el cas Alqueria “lluitem contra elements molt poderosos que volen destruir el projecte polític que representa Jorge Rodríguez”, ha insistit.

    En aquest sentit, Natàlia Enguix ha recordat que “el cas Alqueria sorgeix a menys d’un any de les eleccions de 2019, quan la figura i la manera de gestionar la Diputació de Jorge Rodríguez estava valorada amb un excel·lent per alcaldes i alcaldesses de tots dels partits i eclipsava a altres líders, convertint-se per a alguns i alguna en una figura incòmoda i una amenaça orgànica”. Per tant, segons la portaveu de la Vall Ens Uneix, el cas Alqueria “té el seu origen en tot allò que la gent pensa des del primer moment”, ha afegit la dirigent de la Vall Ens Uneix.

    Qüestiona que en l’auto judicial s’obvien totes les explicacions i proves aportades per les persones encausades

    Per altra banda, Enguix ha manifestat el seu “total desacord” amb el pronunciament judicial, i ha criticat les formes emprades durant la instrucció tant pel jutge com pel fiscal, “negant-se sistemàticament a les peticions de la defensa i impedint que acudiren testimonis claus per a la causa, el que ha generat l’absoluta indefensió dels acusats”. En aquest sentit, Natàlia Enguix apunta que en l’auto de procediment abreviat, “el jutge obvia totes i cadascuna de les proves de les defenses que contradiuen moltes de les acusacions dels denunciants, que tant el fiscal com el jutge sempre donen per bones sense qüestionar-les”, ha afegit Enguix. Per a la dirigent de la Vall Ens Uneix és “una barbaritat” que a l’auto de processament es diga que s’han malversat 1,1 milions d’euros: “aquesta quantitat correspon als salaris, les retencions d’Hisenda i la seguretat social de les persones contractades que com a treballadors havien de cobrar. No sé si el que volien el jutge i el fiscal és que no es pagaren els salaris i la seguretat social dels empleats, ni es feren les retencions fiscal”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -