Rebeca Torró formarà part de la delegació valenciana en el Congrés Federal del PSOE

0
Rebeca Torró, portaveu del PSPV-PSOE, a l'acte institucional del 9 d'octubre de 2016.

L’ontinyentina Rebeca Torró formarà part de la delegació dels socialistes valencians en el XXXIX Congrés Federal del PSOE a Madrid del 17 i 18 de juny, on es votarà la ratificació del secretari general electe, Pedro Sánchez, així com la composició de l’Executiva i el Comitè Federal, entre altres òrgans.

Torró, Directora General d’Habitatge de la Generalitat i primera tinent d’alcalde d’Ontinyent a nivell institucional, i Secretària Adjunta de Política Institucional en l’Executiva Provincial del PSPV-PSOE a nivell orgànic, forma part d’una llista de 52 delegats i 7 suplents que el Partit Socialista de la Província triava en un congrés extraordinari dissabte passat a València.

En aquest congrés, la llista única presentada al congrés, encapçalada pel diputat socialista José Luis Ábalos (cap de campanya de Pedro Sánchez en les primàries del PSOE i portaveu provisional en el Congrés) obtenia un 85’5% de recolzaments, amb 289 dels 338 vots emesos.

Rebeca Torró apuntava que “és un plaure formar part de la llista única de companys i companyes que representarem a la província de València en en Congrés Federal. Les primàries han acabat, i ara tots junts hem de centrar-nos a fer un PSOE fort i contribuir al màxim al fet que el nostre Secretari General, Pedro Sánchez, arribe a la Moncloa. Retornar la dignitat al Govern d’Espanya és el nostre objectiu. Transformar la societat per a millorar la vida de les persones. En açò ens hem de centrar i estic convençuda que els socialistes valencians contribuirem perquè així siga”, manifestava.

Amb aquest conclave, el PSPV ha donat el primer pas del procés per a completar els 91 delegats que representaran a la Comunitat Valenciana en el Congrés Federal. A aquest congrés li segueixen els de Alacant i Castelló aquest diumenge 28 de maig, amb l’elecció de 28 i 11 delegats, respectivament. Després del Congrés Federal s’obrirà el període per a la celebració dels conclaves de les federacions.

Font: PSPV-PSOE Ontinyent