23/04/2024 - 16:56
Més

    Rebeca Torró avança que els socialistes d’Ontinyent impulsaran l’agrupació local com a espai de diàleg amb la ciutadania

    Altres notícies

    “Convertir l’agrupació local socialista en un espai de diàleg, d’encontre, d’atracció a la resta de ciutadans i donar un nou impuls a esta agrupació, per fer que el nostre lider, Jorge, torne a rebre per part de la ciutadania un amplíssim recolzament”. Estos són alguns dels objectius que apuntava la nova Secretària General dels Socialistes d’Ontinyent, Rebeca Torró a la seua intervenció el passat divendres en l’Assemblea Local Socialista, on era nomenada al càrrec per unanimitat, i on Jorge Rodríguez confirmava que es presentarà com a cap de llista dels socialistes per renovar com a alcalde de la ciutat.

    Torró, que es convertia en la primera dona en ocupar la Secretaria General Local, compta tot i la seua joventut amb una ampla trajectòria de quasi 20 anys des que es va afiliar a Joves Socialistes, “i ara aquest és el càrrec orgànic que més m’il·lusiona, perquè la meua trajectòria orgànica i institucional ha estat gràcies a esta agrupació, a tots vosaltres. Som una família i un gran equip”, manifestava en una emotiva intervenció en la que tenia especials paraules d’agraïment per a Jorge Rodríguez, “per tot el que has fet per esta agrupació, pel que estàs fent per la nostra Ciutat i per ser el millor embaixador que Ontinyent té. Però també estaria donan-te les gràcies tota la nit, com a company i amic que eres”.

    La també 1ª tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent i Directora General d’Habitatge de la Generalitat Valenciana feia al·lusió i agraïment a nombroses persones, com els seus predecessors al càrrec: Pepe Gandía, el propi Jorge Rodríguez o Pablo Úbeda, qui també intervenia en l’acte de divendres per presentar un informe de gestió que s’aprovava per unanimitat, fent agraïments per la seua executiva i en especial a la fins ara Secretària d’Organització, Anna Mengual.

    En l’Assemblea, Rebeca Torró presentava als components de la nova executiva “amb la que anem a treballar perquè més ciutadans d’Ontinyent pugen al vaixell i ens acompanyen en esta aventura tan apassionant, que no és altra que fer d’Ontinyent la ciutat que entre tots estem aconseguint que siga”. Així, la nova executiva local socialista comptarà amb Pepe Gandia com a President; Rebeca Torró com a Secretària General; Joan Sanchis com a Vicesecretari General  i acció electoral; María Cortés com a Secretaria d’organització; Manuel Reguart Serna com a Secretari de relacions institucionals; i Inma Ibáñez, Pepe Martínez, Mª José Soto i Enrique Mollà com a Secretaris executius. A més, el Consell Institucional estarà integrat pels i les membres del Grup Polític Municipal Socialista de l’Ajuntament d’Ontinyent, i la Comissió Revisora de Comptes la conformaran Juan Pablo Úbeda i Natalia Enguix.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -