30/05/2024 - 14:26
Més

  La càtedra universitària d’Ontinyent lliura els premis InnovatiOnt 2018

  Altres notícies

  El Campus d’Ontinyent acollia aquest dimecres l’acte de lliurament dels Premis InnovatiOnt 2018 a l’Excel·lència dels Treballs de Fi de Grau de la Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent-Caixa Ontinyent-ESET per la innovació i configuració de territoris intel·ligents. A l’acte de lliurament, acudia el regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, qui junt al responsable de l’Obra Social de Caixa Ontinyent, Roberto Sanz han lliurat este reconeixement als estudiants Sergio Doria Borrell pel seu treball “Viabilidad de una marca agroalimentaria de calidad territorial: ¿El futuro de la Vall d’Albaida? i a Tanash Utamchandani Tulsidas per “Liderazgo innovador en la gestión y desarrollo de la innovació en el siglo XXI”.

  Els premis InnovatiOnt tenen com a objectiu reconèixer la qualitat acadèmica i l’impacte del tema tractat en treballs que versen sobre aspectes relacionats amb la innovació empresarial o social i la configuració de territoris intel·ligents d’aplicació a l’àrea socioeconòmica d’Ontinyent. Després del lliurament dels premis tenia lloc una conferència sobre la desigualtat regional a Espanya a càrrec del catedràtic d’Història Econòmica, Daniel Tirado.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -