L’Escola Oficial d’Idiomes d’Ontinyent disposarà del Nivell avançat d’anglès a partir de Gener

L’Alcalde d’Ontinyent destaca la importància de millorar l’oferta formativa “per eixir de la crisi més prompte i millor”

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat la implantació del nivell avançat d’anglès a l’extensió de l’Escola Oficial d’Idiomes de la ciutat a partir del proper mes de gener. La data ha estat fixada hui al transcurs de la visita realitzada pel primer edil a la Conselleria d’Educació, on el Secretari Autonòmic de Formació, Rafael Carbonell, confirmava que hui comença el procés d’implantació que culminarà amb l’inici de la matriculació el primer dilluns després de Reis, dia 7 de gener.

EOI Ontinyent nivell avançat Gener 2013Jorge Rodríguez destacava que “aquesta és una molt bona notícia per a la ciutat”, ja que la formació en idiomes “és molt important de cara a apuntalar unes bases sòlides per eixir de la crisi més prompte i millor”. Cal destacar que l’anunci fet hui corroborava la promesa que va fer en novembre de 2011 a l’Alcalde i al Regidor d’Educació l’aleshores Conseller de l’àrea, José Císcar.

El procés, des d’aleshores, ha estat “llarg i complex”, amb entrebancs sorgits pel fet que, per regla general, aquesta oferta formativa només s’ofereix a les ciutats que compten amb un edifici propi de l’Escola Oficial d’Idiomes. La Conselleria ha posat de relleu la importància de “l’interès i la insistència” del Govern d’Ontinyent per aconseguir esta oferta formativa. Al seu torn, des del Govern d’Ontinyent destaquen que els entrebancs tècnics han estat superats “comptant amb l’espenta de l’exconseller i ara Vicepresident del Consell José Císcar, i la comprensió de l’actual Consellera, Mª José Català”. Des del Govern d’Ontinyent s’ha posat també de relleu que aquest anunci “ratifica el treball que s’està fent per atraure a la ciutat les ferramentes necessàries que permeten formar als ciutadans per afrontar el futur amb més garanties”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Cultura de barri oferirà 17 espectacles i activitats a tots els barris

Després de l’obligada aturada en la programació cultural per l’Estat d’Alarma del Covid-19, Ontinyent reprendrà …