20/04/2024 - 9:05
Més

    Rafa Soriano completa una llista del PP amb perfils professionals i representants de la vida social, cultural i esportiva d’Ontinyent

    Altres notícies

    El Partit Popular d’Ontinyent ja ha fet pública la llista de persones que conformen la seua candidatura a l’alcaldia, que capitaneja Rafa Soriano, que exerceix com a economista emprenedor. Soriano s’ha envoltat de professionals de diferents sectors del món econòmic de la localitat, amb perfils dispars i complementaris que enfilen un grup vàlid per al treball municipal.
    El seu número dos és Carmen Cambra, que exerceix com a tècnica en Integració Social, en Salut Mediambiental i també com a tècnica auxiliar d’infermeria. Amb més de vint anys d’experiència en l’àmbit de la diversitat funcional, actualment és treballadora del Centre Ocupacional Municipal COM El Castellet. Segons Soriano. “No podria tindre una millor número 2. Sempre disposada a ajudar de manera desinteressada i amant de les festes tradicionals”. Per part seua, exerceix com a número 3 Pablo Revert, llicenciat en llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques i que ha treballat en diferents mitjans de comunicació, a més de ser el president del Rugbi Club Ontinyent, membre de la Comparsa Llauradors i ecologista.
    Cristina García-Retamero serà la número 4. Tècnica administrativa des de fa més de 20 anys en una empresa d’arts gràfiques, és membre del consell de les dones i representant del mateix en el consell de ciutat. Pertany a diverses associacions, com la de Llumeners de Sant Antoni, Bou i Corda i Tyrius d’Ontinyent. Esportista des de molt xicoteta i enamorada del seu barri, Poble Nou.
    El número 5 és Juan Miguel Vargas, Jota, estudiant de Dret i Secretari Comarcal de Noves Generacions de la Vall d’Albaida. Aficionat a l’esport, a les tradicions, a la història i la cultura. Afiliat des del 2017, amb ganes d’aportar frescor i joventut a la política municipal i il·lusionat per poder donar-li a Ontinyent un canvi real. Per la seua part en el número 6 se situa Elvira Valls, advocada especialitzada en empresa i amant dels animals. Abans va ser membre de Kabilas i una de les components de la primera esquadra oficial femenina de la comparsa.
    Soriano ha reservat el número 7 per a Salva Albuixec García, dedicat a la importació i venda de fibres tèxtils i amb anterioritat va estar 25 anys en comerç.
    María Ángeles Quilis Pindado serà la número 8. Tècnica superior en Comerç Internacional i Relacions Públiques, compta amb 25 anys d’experiència en el sector. Va ser Secretaria del Grup Municipal del PP en els anys 2000, actualment treballa en el sector del transport i la logística. Per part seua, el número 9 és Joan Ramírez, llicenciat en Química però docent de secundària des de fa més de 25 anys. Es defineix com un “apassionat de l’educació com a motor de canvi de la societat. També he sigut professor associat a la Universitat Autònoma de Barcelona i col·laborador a la Universitat Pompeu Fabra i Universitat Politècnica de Catalunya. Fester Bucaner des de fa alguns anys i amant de la platja i de la mar”. Completa la llista dels 10 primers Ana Micó Micó, que exerceix de metgessa, agricultora i és ciclista aficionada. Amant de la natura, dels esports i la vida tranquil·la.
    A partir d’ací, el número 11 és Manuel Ibáñez, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i assessor fiscal i consultor d’empreses amb experiència en el sector privat amb més de 35 anys i des del 2002 amb despatx-assessoria pròpia; la 12 és Laura Gisbert Yanini, especialista en màrqueting i gestió comercial de formació i amb més de 20 anys d’experiència en el món de l’empresa privada exercint càrrecs de direcció.
    Guillermo Meliá Calderón ocupa la 13a posició en la llista. És Llicenciat en Ciències Econòmiques, amb 27 d’experiència en empreses multinacionals, principalment en finances i recurs humans; i Chelo Micó Turégano la 14a. Llicenciada en Gestió Comercial i Màrqueting per ESIC. Actualment exerceix funcions de back office en el departament internacional d’una empresa del sector tèxtil.
    A partir del número 15 apareix el comercial Jorge Cambra, la gerent de comerç minorista Encarna Galbis, l’enginyer i empresari Fernando Penades, la professora Amparo Soriano, el comercial internacional Kike Huerga, la tècnica administrativa i directiva en empresa pròpia Noemí Silvestre i la tècnica en cures d’infermeria Concepción Jordán.
    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -