28/11/2023 - 14:25
Més

  El CLJO col·labora amb el Cinefòrum organitzat per Ca la Mera per al mes de juliol i agost

  Altres notícies

  Avui dimarts 14 de juliol, s’inicia un Cicle de Cinema a l’Ateu Popular Ca La Mera, organitzat per la mateixa entitat en el qual el CLJO dona el seu suport.

  Aquest cicle constarà de quatre sessions al llarg dels dimarts del mes de juliol i el primer dimarts del mes d’agost, en les quals es podrà gaudir de títols com, La sal de la tierra, Mon petit, No soy un hombre fàcil i Wall·E.

  L’obertura de portes serà a les 20.30, amb entrada gratuïta, i les projeccions començaran a les 21.30 amb un col·loqui posterior i cloenda. Des de Ca la Mera, animen a la gent a participar d’aquesta amb els seus amics i família, i recalquen que l’Ateneu Popular compleix amb les diferents mesures sanitàries que se’ls indica per part de les diferents administracions, respectant la distància de seguretat i desinfectant l’espai després de cada projecció, recordant que l’ús de la mascareta és obligatori. També animen a portar l’entrepà i gaudir de la beguda que ofereixen, per col·laborar així amb l’espai.

  Des de l’assemblea del CLJO, la secretària Blanca Díaz, destaca la col·laboració amb Ca La Mera, entitat membre del mateix CLJO, col·laboració amb la qual s’ofereix una “programació cultural per a les nits del mes de juliol, intentant en tot moment oferir una alternativa per al jovent ontinyentí i de voltants”. Aquesta col·laboració s’emmarca dintre del projecte Activa’t des de casa 2020, el qual ha patit una forta modificació per l’actual situació sanitària, però amb què se segueix oferint com recalca Blanca Díaz, “una oferta basada en un dels cinc pilars d’aquest projecte, la Cultura.”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent fa una multitudinària crida en el 25-N a “no fer ni un pas enrere” contra la violència de gènere

  L’acte organitzat a la plaça Major per la regidoria d’Igualtat a través del Consell de les Dones recorda els noms de les 51 dones assassinades enguany a Espanya per les seues parelles o exparelles
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -