12/06/2024 - 19:45
Més

  Una empresa ontinyentina, guanyadora de la medalla d’or en un concurs de cervessa a Frankfurt

  Altres notícies

  El cap de setmana passat es va celebrar a Frankfurt la Famosa Fira “Frankfurt International Trophy” dedicada al tast de vins, cerveses i begudes espirituosas.

  El concurs, també involucrat en la restauració, és representat cada any per un president d’honor, enguany Andreas Krolik, famós restaurador alemany ha ostentat aquest càrrec.

  En la primera edició es van catar més d’1.400 vins provinents de prop de 100 regions vinícoles i 25 països del món sencer.

  Enguany 2018 és el primer any que se celebren tastos de cervesa. Els tastos s’han realitzat per grans sumilleres, experts internacionals i afeccionats, a fi de tenir millor en compte en la selecció, els gustos dels consumidors.

  L’empresa Ontinyentina IRISH KELLS, va presentar la seua cervesa a aquest concurs en el qual ha obtingut una Medalla d’Or, guardó important, donat el gran nombre de participants de tot el món, amb més de 60 categories.

  Salva Revert, de Irish Kells, “Les medalles del Frankfurt International Beer Trophy recompensen a les cerveses autèntiques de qualitat, per la qual cosa és un orgull per a nosaltres haver rebut aquest guardó”

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -