20/05/2024 - 5:51
Més

  Ontinyent posa en marxa un Portal de Transparència a la web municipal

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha activat hui el seu nou Portal de Transparència, un espai accessible des de la web municipal (www.ontinyent.es) que dóna accés a tota classe d’informació sobre la organització i funcionament del consistori ontinyentí. El regidor de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis, destacava que “és un nou pas en l’aposta del govern ontinyentí per seguir avançant cap a la màxima transparència i participació, un camí que ja vam encetar la legislatura passada amb accions com la posada en marxa d’un espai de transparència econòmica a la web municipal”, recordava.

  Així, el Portal de Transparència constarà de dues parts: una sobre Participació Ciutadana, on s’inclou tota la normativa ciutadana en matèria de participació, així com informació sobre els consells sectorials, o el procés Ontinyent Participa; i un segon gran apartat amb informació municipal.

  Dins d’aquest apartat es pot accedir a informació organitzativa i institucional sobre els òrgans de govern, la plantilla de funcionaris o la relació de llocs de treball municipals; informació jurídica amb les ordenances, reglaments, o l’inventari de patrimoni i béns municipals; o tota classe d’informació de la normativa urbanística i mediambiental.

  Altres apartats destacats són el destinat a les subvencions que atorga l’Ajuntament, els convenis que signa o la contractació administrativa; i el que detalla informació econòmica sobre el pressupost, la seua execució, modificacions, liquidacions, o el termini mitjà de pagament a proveïdors, entre d’altres. També hi ha informació sobre el padró municipal, els processos electorals i la totalitat de regidors de la corporació.

  Joan Sanchis afegia que el Portal de Transparència “serà un document viu, que anirem modificant i actualitzant, per donar sempre una imatge real de la situació en què es trobe l’Ajuntament a cada moment”, explicava.

  Jornada sobre transparència amb entrada lliure

  Per altra banda, el regidor de Govern Obert i Transparència ha informat sobre la realització el proper dimarts 21 de juny a les 18:00 hores al Centre Social de Sant Rafel d’una jornada sobre Transparència Local amb entrada lliure, organitzada per la Diputació i la Universitat de València, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

  Està adreçada principalment a personal de les administracions públiques però oberta al públic en general, i a la mateixa intervindran diversos professors de Dret de la Universitat de València, podent-se ampliar la informació a http://projeccio.uv.es

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -