25/06/2022 - 12:30
IniciEconomiaEmpreses i comerçosOntinyent posa en martxa un pla per modernitzar els seus polígons industrials

Ontinyent posa en martxa un pla per modernitzar els seus polígons industrials

“La indústria és una potent generadora d’ocupació, i anem a intensificar la nostra aposta per una reindustrialització sostenible que ens ajude a crear llocs de treball”. Amb aquest objectiu marcat per l’alcalde Jorge Rodríguez, el Govern d’Ontinyent té previst posar en marxa una sèrie d’accions que el primer edil ha posat en comú en unes reunions amb les direccions de les associacions empresarials COEVAL i ATEVAL, entre les que destaca l’inici dels treballs per posar en marxa el Programa de Modernització dels Polígons Industrials locals.

Estos encontres, als que Rodríguez acudia acompanyat pel coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, participaven per COEVAL Rafael Pla, Javier Cabedo i Vicent Donat; mentre que per ATEVAL Càndid Penalba i Felipe Carrasco. A estes reunions s’establia que, per part de l’Ajuntament, l’Oficina Tècnica Municipal va a realitzar un estudi del quines han de ser les àrees que requereixen d’una major prioritat, mentre que les associacions empresarials buscaran empreses que vullguen participar en l’impuls a esta acció públic-privada amb la que es vol fer més atractiva la implantació de noves empreses, en millorar els serveis que es presten i garantir la instal·lació de banda ampla i cobertura 4G.

Les reunions servien també per a que l’Alcalde animara als representants de COEVAL i ATEVAL a participant activament al nou impuls que es vol donar al Consell Econòmic i Social en esta legislatura, així com a la Planificació Estratègica de la ciutat que es va a encetar comptant amb tots els sectors. Així mateix, s’analitzaven detalls de la “Oficina de l’emprenedor” impulsada per l’Ajuntament amb la què s’unificaran serveis com la tramitació de llicències, ajudes, o la posada en marxa campanyes comercials, així com facilitar informació del món de l’empresa. Altres de les accions que emprendrà el Govern d’Ontinyent seran l’ampliació de les actuals bonificacions fiscals o l’impuls a accions que permeten obtenir ajudes europees.

Jorge Rodríguez destacava que “anem seguir fent accions d’impuls comercial que ens convertisquen en un pol d’atracció cada volta major; de rehabilitació i millora de l’urbanisme que faça més atractiva la ciutat; i també d’augment de l’activitat de la ciutat universitària que ja som; però per el creixement d’Ontinyent no serà possible sense la regeneració de la ciutat industrial que sempre hem estat i que volem potenciar de manera sostenible treballant colze a colze amb els empresaris”, concloïa l’alcalde d’Ontinyent.

Ines Ferri
Ines Ferrihttp://www.tvdigitalontinyent.com
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents