Nico Calabuig i Paloma Alberola gestionaran les regidories de Consum i Arxiu

El regidor i la regidora de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig i Paloma Alberola, gestionaran les regidories de Consum i Arxiu de l’Ajuntament d’Ontinyent. Després d’haver valorat la proposta feta per l’alcalde de la ciutat en la primera reunió mantinguda amb el portaveu de Compromís, Calabuig ha confirmat hui a Rodríguez la disposició del seu grup a assumir les dues delegacions proposades per l’alcalde.

Segons afirma el portaveu valencianista, “ho vam dir en campanya i ho repetim ara: estem en política per a sumar en aquells aspectes beneficiosos per al progrés de la ciutat i la seua gent, per això hem decidit assumir la gestió de les regidories de Consum i Arxiu”. D’altra banda, Paloma Alberola destaca: “creiem que podem fer un bon treball, ja que les dos regidories estan relacionades amb dos àmbits fonamentals per a nosaltres, com són el consum responsable per promoure el comerç de proximitat i la recuperació activa del patrimoni històric de la ciutat”.

Així mateix, Calabuig remarca la intenció de combinar la gestió d’ambdues delegacions amb “una oposició responsable i activa, caracteritzada per la cooperació amb el govern en els grans temes d’interès general per a la ciutadania i la valentia a l’hora de fiscalitzar aquells aspectes millorables de la gestió municipal. Perquè no hem d’oblidar que una bona oposició és fonamental per a la qualitat democràtica de la societat”.

Per contra, Rodríguez ha rebutjat la proposta de crear la regidoria de Relacions Institucionals proposada per Compromís, a través de la qual la coalició valencianista oferia la seua col•laboració a l’alcalde en allò referent a la interlocució de l’Ajuntament amb la Generalitat i la Diputació, en ser Compromís l’únic partit amb responsabilitats importants al Govern Valencià i representació al consistori ontinyentí.

En eixe sentit, des de Compromís lamenten que l’alcalde haja rebutjat aquesta proposta, “una proposta de col·laboració que hauria sigut positiva per a Ontinyent i hauria contribuït a enfortir una aliança progressista entre Ontinyent i València”. No obstant això, “seguirem treballant en la mesura de les nostres possibilitats per garantir unes relacions fluïdes, perquè nosaltres tenim clar que governe qui governe a Ontinyent, les necessitats de la ciutadania han de tindre una resposta de les administracions”, concloïen.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís recorda que l’accés de l’Estació al Cementeri està pendent i pregunta per Ontinyent Participa 2020

Aquest dimecres s’ha celebrat una roda de premsa del grup municipal Compromís per Ontinyent per …