La Vall Ens Uneix agraeix que Compromís fique en valor el treball del Govern d’Ontinyent per captar subvencions autonòmiques

La Vall Ens Uneix agraeix que Compromís fique en valor el gran treball del Govern d’Ontinyent pel que fa a la captació de subvencions de la Generalitat Valenciana. Com ha recordat la portaveu de la Vall Ens Uneix i regidora d’Hisenda, Natàlia Enguix, els 13 milions que invertirà la Generalitat a Ontinyent responen a les gestions del Govern de la ciutat amb les distintes conselleries i a la presentació de bons projectes. Enguix ha valorat positivament que s’hagen acabat les ajudes a dit i el clientelisme i les ajudes arriben en base a criteris tècnics i en competència entre ciutats: “és per a estar molts satisfets que altres formacions polítiques posen en valor la capacitat del Govern de Jorge Rodríguez d’aconseguir ajudes externes que permeten seguir transformant la ciutat sense haver d’apujar impostos”.

Per altra banda, la portaveu de La Vall Ens Uneix ha lamentat que Fran Quesada aparega ara parlant d’una inversió milionària en el col·lector quan ni ell ni ningú de Compromís per Ontinyent estigueren a la ciutat al moment que la consellera Mireia Mollà va visitar la zona afectada i tractant les possibles solucions: “de tota manera, com a nosaltres no ens agraden les medalles, sinó el treball, si ara s’alegren de les inversions aconseguides, res a dir”.

La també regidora d’Hisenda recordava que pràcticament la meitat de les inversions contemplades al pressupost aprovat per a 2020 provenen de la Generalitat Valenciana, el Ministeri de Foment, la Unió Europea o la Diputació de Valencia. En concret, i segons el pla d’inversions, dels 9’4 milions d’euros que està previst que s’executen l’any 2020, un poc més de 4’6 milions d’euros arribaran de la mà d’altres administracions i organismes públics, “una important inversió externa  que, com diem, respon a la capacitat de l’Ajuntament d’Ontinyent per presentar bons projectes a les distintes convocatòries, tant de la Generalitat com de la resta d’administracions”. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El diputat valldalbaidí de Compromís, Jesús Pla, defensarà el Dret Civil valencià al Congrés dels Diputats

Aquest dijous han sigut escollits a les Corts Valencianes els tres diputats i diputades valencians …