Recta final per completar la urbanització del polígon industrial Sant Vicent

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, signava aquest dimecres una sèrie de convenis amb els propietaris de les parcel·les de l’àrea 45 (polígon industrial de Sant Vicent), que permetran completar la seua urbanització. En total han estat 34 convenis amb persones i entitats propietàries, que permetran que aquestes i l’Ajuntament cofinancen les obres del projecte, que ja està redactat, i que contempla l’execució de la línia subterrània trifàsica des del quadre de baixa tensió per a poder desmuntar la línia aèria existent.

Jorge Rodríguez explicava que amb aquesta acció conjunta públic-privada “podrem acabar les obres d’urbanització d’aquest polígon, que als últims anys i comptant amb l’ajuda de l’IVACE han inclòs també la delimitació i adequació d’una zona verda contemplada al Pla General d’Ordenació Urbana, la reurbanització i ampliació de voreres; la instal·lació de cameres de seguretat; l’asfaltat de vials o la instal·lació de la senyalització horitzontal i vertical, entre d’altres. Un nou pas en l’aposta del Govern d’Ontinyent per una reindustrialització sostenible que ens ajude a crear llocs de treball”, assenyalava.

Un dels propietaris de les parcel·les dels polígons, José Maria Cambra, destacava en la reunió que “després de molts anys està actuant-se als polígons, gràcies especialment a Jorge Rodríguez, el seu equip i els tècnics de l’Ajuntament. Estem molt contents per la intensa col·laboració que estem tenint, un treball pels polígons que fa molts anys que cap corporació municipal no havia fet”, manifestava. Les obres, que seran contractades i executades als propers mesos, contemplen una inversió municipal de 9.785,42 euros i una aportació dels beneficiaris de les ajudes de 22.973,86 euros.
A més d’aquesta actuació, dins del Pla de millores de polígons industrials per gestió directa s’han executat recentment obres en el carrer Diables, i està prevista la redacció del projecte de la resta d’actuacions (en total 18) al llarg d´aquest any.
Respecte del Pla de millores per gestió indirecta, també ha estat executada una de les actuacions, concretament en els carrers Madeixes i la Filatura. Enguany s’executaran dues actuacions més, una en el carrer de l’Ordim i altra en l’Avinguda del Tèxtil. El conveni amb els propietaris d’aquestes últimes ja es va signar i ara estan en procés de contractació de les obres. L’aportació municipal en aquestos casos està previst que siga de 112.936,62 i de 37.554,04 euros, respectivament.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Obrin una Oficina d’Economia Verda per facilitar l’estalvi energètic i econòmic

Està ubicada al Mercat Municipal i informarà sobre qüestions com la reducció de les factures …