COEVAL s’adhereix a la campanya empresarial #EstoNOtienequePARAR porque #EstoPasará

#EstoNOtienequePARARporque#EstoPasará iniciativa impulsada per més de 3.000 empreses i entitats de tota Espanya que porta per títol el hastag #EstoNOtienequePARAR, compta amb el suport i adhesió de la Confederació Empresarial de la Vall d´Albaida(COEVAL), integrada per més de 400 empreses i autònoms dels diferents sectors econòmics de la comarca de la Vall d´Albaida.

Aquesta iniciativa fa un reconeixement públic, posa en valor i dóna suport als qui estan fent tot el que poden en les actuals circumstàncies de pandèmia i des del respecte sempre present que la prioritat màxima és la sanitària perquè la roda de l’economia espanyola no pare en un moment com l’actual.

Tal com expressa la campanya es vol «fer visible l’esforç de totes les empreses, els seus treballadors i els seus empresaris que, prioritzant sempre la seguretat i la salut de les persones, continuen treballant, transformant-se i reinventant-se per a ser més productives i innovadores que mai». A més, des del moviment #EstoNOtienequePARAR indiquen que «hem de continuar treballant, transformant-nos i reinventant-nos per a ser més productius i innovadors que mai i que, quan això passe, el nostre país enlaire econòmica i socialment més ràpidament».La campanya empresarial compta amb una pàgina web pròpia on a més de les empreses i entitats adherides pot trobar-se més informació sobre aquesta: https://estonotienequeparar.com/

Des de COEVAL volem agrair a tot el personal sanitari, cuidadors de residències i de persones dependents, forces i cossos de seguretat, membres de l’exèrcit, investigadors, científics i altres professionals dels sectors públics i privats, així com empreses, autònoms i treballadors i ciutadania en general per l’exemplar lliurament amb la qual s’està enfrontant a la pandèmia, lliurament que serà clau per a poder acabar amb ella i traslladar molt d’ànim a tots per a afrontar units aquesta complicada situació sanitària i socioeconòmica en la qual estem i que units eixirem. #EstoNOtienequePARARporque#EstoPasará

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …