S’imparteix a Ontinyent un curs sobre Indústria 4.0 organitzat per COEVAL i ATEVAL

0

COEVAL i ATEVAL organitzen un curs a Ontinyent sobre Indústria 4.0 que se celebrarà en la Seu d’ATEVAL (carrer Telers, 20, d’Ontinyent) els pròxims 22 i 29 de juny en horari de 15:30 a 19:30 hores. Per a inscriure’s hauran de cridar a COEVAL (646 96 90 41) o ATEVAL (96 291 30 30) on se’ls facilitarà informació sobre aquest tema.

El curs pretén que els participants coneguen eines útils d’aplicació per a les seues empreses en el camp de la Indústria 4.0 i poder considerar-les un valor afegit per a aquestes. Els docents són experts en l’àmbit de la Indústria 4.0, ja que pertanyen a Mesbook i Grupo Innova.

En concret, el contingut del curs inclou temes d’interés per al present i futur de les empreses, com poden ser les claus per a portar la Indústria 4.0 a la classe mitjana de les fàbriques, la millora de les pimes industrials o l’aplicació de la metodologia de les 5S.

COEVAL i ATEVAL tenen un compromís ferm amb la millora contínua de les empreses. Amb aquest objectiu ofereixen oportunitats de reciclatge professional com aquest curs, que afecta un tema tan important per a les empreses com la Indústria 4.0, donant a conéixer eines tecnològiques per a impulsar la digitalització empresarial i poder diferenciar-se de la competència, apostant per la millora en la productivitat de les empreses i de la zona.

Font: COEVAL i ATEVAL