21/06/2024 - 1:11
Més

  Alfarrasí comptarà amb un Pla de Seguretat Vial amb l’assistència de la Diputació

  Altres notícies

  Alfarrasí comptarà per primera vegada amb un Pla de Seguretat Vial, un document que permetrà incorporar la mobilitat no motoritzada, és a dir, als vianants i ciclistes, proposant zones de trànsit habilitades per a aquests usuaris. I ho farà amb l’ajuda de la Diputació de València. Aquest pla complementarà l’actuació realitzada en el municipi en la carretera N-340 que ho travessa, en la qual s’ha reduït la velocitat i s’ha senyalitzat convenientment.

  El document es troba en fase de revisió, i s’ha elaborat a partir de l’estudi dels principals fluxos de desplaçament dels usuaris. D’aquesta manera, s’estableixen recomanacions per adaptar la circulació de la població i millorar la seguretat vial en tot el casc urbà, tractant de potenciar el nombre de desplaçaments amb bicicleta i a peu. Així mateix, s’inclouen propostes de possibles traçats i de zones on l’actuació és més urgent i necessària.

  Però no és l’única millora que es produirà en la localitat de la Vall d’Albaida amb l’assistència de la Corporació. Alfarrasí ha completat el seu inventari de béns amb el suport de la institució provincial, un requisit exigit als ajuntaments des de 2014, però que el Ministeri d’Hisenda demanda tenir actualitzat enguany. Aquesta eina permetrà al Consistori saber amb quins béns compta i quin valor tenen, amb tot el que açò suposa a l’hora de prendre decisions, com la demanda de préstecs.

  Així mateix, l’ajuntament ha sol·licitat a la Diputació l’elaboració d’un Pla d’Actuació d’Emergències en Espectacles Pirotècnics, un document obligatori en tots els esdeveniments de certa entitat, que s’elabora de forma específica per a cada esdeveniment, ja que es té en compte el calibre i el perímetre de seguretat necessari en cada cas. Una assistència que la Corporació provincial presta a tots els municipis de la província de menys de 10.000 habitants que ho sol·liciten.

  Font: Diputació de València

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -