22/05/2024 - 6:33
Més

  Natàlia Enguix, elegida formalment diputada per Ens Uneix en la nova legislatura a la Diputació de València

  Altres notícies

  La 1ª tinent d’alcalde d’Ontinyent per Ens Uneix, Natàlia Enguix, replegava aquest dijous el document de la Junta Electoral de Zona on es determina que és la persona designada per representar al partit judicial d’Ontinyent i La Vall d’Albaida en la legislatura que ara comença a la Diputació de València. Enguix era elegida amb el suport de les regidores i regidors d’Ens Uneix elegits a la comarca als últims comicis municipals, que signaven aquest dimeces el seu suport a la regidora ontinyentina com a representant.

  Així doncs, Natàlia Enguix, que repeteix al càrrec que ja va ostentar a l’últim tram de l’anterior legislatura després de la renúncia de Joan Sanchis, serà la persona que determine amb el seu vot qui serà el proper president de l’ens provincial, després de les negociacions que començaven esta mateixa setmana a Ontinyent per part d’Ens Uneix amb els dos partits majoritaris, PP i PSPV-PSOE.

  Enguix, que acudia a replegar l’acta acompanyada del Secretari d’Organització d’Ens Uneix, Jordi Vila, agraïa “el suport rebut per la ciutadania d’Ontinyent i La Vall d’Albaida, un suport que vam demanar per poder defensar els seus interessos sent decissius a València. Anem a fer valdre l’agenda d’Ontinyent i La Vall d’Albaida a les institucions superiors, treballarem per aconseguir les subvencions que ens corresponen i que els nostres municipis tinguen els màxims beneficis. La diputada serà oficialment nomenada com a tal en el ple de constitució de la nova corporació de la Diputació de València, que es preveu per a una data a determinar entre els dies 14 i 19 de juliol.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -