Mercedes Pastor, la Portaveu municipal dels Populars d’Ontinyent, ha sigut escollida, per unanimitat, com a nova presidenta del PP de la capital de la Vall d’Albaida, substituint al seu predecessor José Luis Climent.

Pastor, única candidata que ha optat a l’elecció en el Congrés Popular local celebrat ahir dijous, ha donat les gràcies pel suport i confiança obtinguts i ha manifestat que és per a ella un “orgull i un honor poder dirigir el Partit Popular d’Ontinyent en el qual milita des que tenia 18 anys”

La també Portaveu municipal popular a l’ajuntament afirma que continuaran fent una oposició responsable i centrada, per descomptat des del treball i la màxima dedicació, posant sempre per davant els interessos d’Ontinyent, amb el clar dobjectiu que el Partit Popular recupere al més prompte possible les institucions”.

Mercedes Pastor s’ha mostrat també molt agraïda al grup de treball amb el qual durant aquests últims anys s’ha estat treballant i amb el qual formarà un bon equip per a consolidar el projecte del partit.

Igualment, la nova presidenta del PP d’Ontinyent ha tingut paraules d’agraïment per a totes i cadascuna de les persones que han treballat pel PP d’Ontinyent; especificant l’aportació de persones amb càrrec com ho va ser el de l’anterior president, Josele Climent, com el treball que han realitzat i realitzen diferents persones a nivell de militants i simpatitzants.

Així mateix, Mercedes Pastor, també ha volgut destacar i agrair a la direcció regional i provincial el suport rebut des del primer moment; així com el que aquests últims dies s’ha vist palés a Ontinyent en aconseguir que la capital de la Vall d’Albaida concentrara, per primera vegada en la història, al partit de tota la Comunitat Valenciana, un esdeveniment mai celebrat a Ontinyent per cap partit.

L’aposta del PP, afirma Mercedes Pastor, és ferm i està carregada d’il·lusió i ganes, una cosa fonamental per a aconseguir qualsevol dels objectius que es fixen.

El nostre, diu Pastor, és remuntar i aconseguir que els votants de centre dreta tornen a la seua casa comuna, el PP, com a única solució per al govern de la seua ciutat i Comunitat.