Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent

Mercedes Pastor substituirà a José L. Climent després de la seua renúncia com a regidor

El portaveu del Partit Popular en l’ajuntament d’Ontinyent, Josele Climent, ha presentat avui l’escrit mitjançant el qual deixa la seua acta com a regidor per motius exclusivament professionals, ja que el volum de treball sobre el qual és responsable li impedeixen, en moltes ocasions, disposar del temps necessari per a exercir les que eren les seues obligacions com a Portaveu del PP en l’oposició.

La decisió de Josele Climent, tal com ell mateix ha traslladat a tot el seu equip, ve acompanyada d’una gran dosi d’agraïment cap als seus companys del PP en el consistori municipal, agraïment i respecte que ha sigut recíproc, i d’un suport incondicional en endavant cap al grup popular, que en breu tindrà com a portaveu Mercedes Pastor.

Josele Climent afirma que “ha sigut un autèntic plaure representar al PP en l’ajuntament d’Ontinyent, com també ho ha sigut treballar amb els seus companys per a portar avant projectes i millores de futur per a Ontinyent”.  A més, Climent, ha volgut recalcar que “els polítics hem de saber quan s’ha de fer un pas enrere i, en el meu cas, a causa del volum del meu treball professional aquest és el moment”.  En paraules de Climent, “en el PP hem passat etapes difícils que considere estem superant, amb un augment significatiu de vots, i del que es tracta ara és de seguir esforçant-nos per a recuperar la il·lusió pel projecte i la confiança dels nostres veïns”.

Josele Climent, que manté el seu càrrec de President del Partit Popular a Ontinyent, és el soci director del despatx professional Assessoria Climent en la ciutat; recentment s’ha incorporat a “VARONA”, de reconegut prestigi en la ciutat de València, i ha sigut nomenat conseller en cinc consells d’administració de societats de diferent activitat. A més, en breu, reinicia els seus estudis de Doctorat en Economia i Dret; motius pels quals necessita una total dedicació al seu treball com a professional i li porten a prendre aquesta decisió, que confessa li ha resultat molt difícil, perquè també una de les seues passions és la política, però la falta de temps i el seu sentit de la responsabilitat li obliguen a fer-ho.

A més de les paraules d’agraïment manifestades de forma personal als seus companys del PP i que han sigut totalment correspostes, Climent s’ha referit a tots els funcionaris municipals amb els quals ha tingut el plaer de treballar; així com als representants de les diferents forces polítiques en l’ajuntament d’Ontinyent, amb els quals malgrat les diferències ideològiques o de gestió, sempre ha imperat l’educació i el respecte personal, així com l’afecte cap a Ontinyent i la seua gent.

Font: Partit Popular d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent celebra que es pose en marxa la compra de dos busos sostenibles com demanava la coalició

Aquest dilluns, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha valorat positivament l’anunci sobre l’inici del …