19/04/2024 - 19:00
Més

    La Guàrdia Civil deté a un home per denunciar el robatori de joies que ell mateix havia venut en 2015

    Altres notícies

    La Guàrdia Civil de València ha procedit a la detenció d’un home de 49 anys i nacionalitat espanyola per simular ser mata d’un robatori de joies en el seu domicili i intentar cobrar una compensació per part del segur de llar.

    Aquesta actuació s’emmarca dins dels serveis establits per a prevenir i evitar la comissió de delictes relacionats amb l’estafa i simulació de delicte en la província de València.

    La Guàrdia Civil el passat mes de febrer de 2016 va tenir coneixement mitjançant una denúncia d’home, indicant que havia patit el robatori de joies per valor de mes de 2.000 euros en el seu domicili d’Agullent.

    Immediatament s’inicia un operatiu format per components de recerca de la Companyia de Xàtiva encaminat a esclarir els fets denunciats per aquesta persona, comprovant que l’autor o autors havien accedit a l’habitatge mitjançant una clau, al no trobar-se forçada el pany.

    Fruit de les gestions realitzades els responsables de la recerca van poder comprovar que les joies havien sigut venudes pel propi denunciant durant 2015 en tendes de compra-venda d’or de diferents poblacions de valència.
    Aquesta persona realitze fins a dotze transaccions de joies que posteriorment denuncie que li havien sigut sostretes en el seu domicili.

    La quantia de les joies que figura en la denúncia ascendia a més de 2.000 euros, quantitat aquesta que pretenia cobrar del segur de llar de l’habitatge.

    Per tot açò, la Guàrdia Civil, va procedir a la detenció el passat dia 18 de març d’un home de 49 anys i de nacionalitat espanyola per un delicte de simulació de delicte i un altre delicte d’estafa en grau de temptativa.
    Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció nº 4 d’Ontinyent.

    La Guàrdia Civil de València adverteix de les conseqüències en les quals pot incórrer el denunciant si es demostra que els fets denunciats són falsos o que ha sigut víctima de fets inexistents, per açò, es recorda que la presentació d’una denúncia falsa, comporta la comissió d’un delicte.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -