16/05/2024 - 22:34
Més

    EU Ontinyent presenta oficialment els candidats per a les eleccions de 2015

    Altres notícies

    Dissabte passat, 17 de gener, es va celebrar l’assemblea d’EU d’Ontinyent on es va triar la candidatura que els representarà a les properes eleccions municipals. L’assemblea estava oberta a la militància i als més de 40 simpatitzants que es van registrar en temps i forma al correu electrònic habilitat (penseuontinyent@gmail.com).

    En aquesta assemblea es va debatre una proposta de candidatura que, després de ser debatuda, va ser finalment aprovada per unanimitat. La candidatura definitiva està encapçalada per l’actual portaveu del GPM d’EU a l’Ajuntament d’ Ontinyent, Paula García Gironés. La llista combina experiència i joventut, i compta amb una forta presència de persones vinculades als moviments socials de la nostra ciutat, respecta els criteris de paritat i té format de cremallera (alternància dona-home). D’altres noms rellevants a la candidatura son  Vicent Guerola Sais, Laura Mollà Cambra i Vicent Revert Mestre, que ocupen el segon, tercer i quart lloc respectivament.

    Reforça la candidatura, ocupant el sizé lloc, José Vicente Soler Gironés, que també forma part de la candidatura a les Corts Valencianes en el cinquè lloc.

    D’altra banda, durant el transcurs de l’assemblea es va donar compte del procés de primàries que ha engegat Izquierda Unida a nivell federal. També es van calendaritzar les activitats que realitzarà Esquerra Unida en els propers mesos a la ciutat, on entre elles destaca un debat obert per traçar les línies programàtiques que conformaran l’esquelet del programa electoral, que es celebrarà el proper dissabte 31 de gener de 10:00 a 21:00 a l’EPA Sant Carles.

    La presentació pública de la totalitat de la candidatura està prevista per al 14 de febrer, amb la presència d’Ignacio Blanco, al parc Pere IV a les 11 del matí, on a més a més hi haurán diverses actuacions en directe.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

    El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -