19/03/2024 - 6:27
Més

    Mercedes Pastor destaca el treball conjunt i l’esforç de tots els sectors en fer front a la crisi sanitària del Coronavius

    Altres notícies

    La Portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament d’Ontinyent, Mercedes Pastor, ha manifestat que “des del grup municipal del PP, atenent que l’ajuntament és la institució més pròxima al ciutadà, a més de donar suport a les mesures que estan duent-se a terme des del consistori estem al costat del govern des d’un primer moment. Des del grup municipal del PP “estem a la disposició, col·laborant amb reunions i telefònicament sempre que hem detectat alguna cosa que podria millorar-se. Per això, destaquem el treball conjunt i l’esforç de tots els sector implicats en fer front a esta crisi i valorem la importància de la unió per fer front a este estat d’alarma”. La portaveu popular d’Ontinyent està convençuda que el millor missatge que podem llançar és que podrem eixir d’esta crisi treballant en una direcció, complint tots amb les mesures de seguretat I prevenció que des d’organismes oficials ens estan enviant a la població”.

    Mercedes Pastor ha tingut unes paraules d’agraïment i de molta força per als sanitaris que estos dies estan donant el millor d’ells, “estan deixant-se la pell per a ajudar a les persones que estan ingressades o a casa amb símptomes. Als centres de salut, a l’hospital d’Ontinyent, a tots: metges, infermeres, auxiliars, personal de neteja, zeladors… a tots des del partit popular d’Ontinyent l’agraïment pel seu esforç i treball” ha matisat la portaveu popular.

    També, Mercedes Pastor s’ha referit a les persones relacionades amb el treball de serveis bàsics: sector de l’alimentació, farmàcies, xicotets comerços d’alimentació, neteja, òptics, mèdics, mitjans de comunicació, gasolineres, estants, equips tecnològics, comerços per internet, telefonia, etc… a tots ells i als que estan treballant, perquè les seues empreses continuen la producció, donant-los les gràcies per l’esforç i que ho facen complint les mesures de prevenció.

    La Portaveu Popular ha destacat la importància “d’estar al costat del xicotet comerç i de tots els autònoms i empreses xicotetes de la ciutat, que són moltes, que han hagut de tancar les portes: perruqueries, d’estètica, tallers, papereries, tendes de regals, de roba… tants i tants al que des d’ací el màxim suport i dir-los que no anem a parar d’exigir des del PP mesures que els afavorisquen en eixir d’esta crisi. De fet estem demanant ja ajudes al sector del xicotet comerç i pymes, entre moltes mesures establertes al Pla de xoc elaborat pel PP nacional”.

    Pel que fa a l’ajuntament: la portaveu el PP d’Ontinyent ha destacat de importantíssim el treball del departament de serveis socials destinat a totes les persones vulnerables: majors, xiquets i molta atenció als casos de violència. La portaveu Popular ha demanat el major suport per als departaments com Policia Local i Serveis per a que tots ells tinguen totes les mesures de seguretat: Caretes, guants, per a poder encarar esta situació.

    Així mateix la popular Mercedes Pastor ha insistit en complir amb el confinament: indicat ja que quedar-se a casa però és la millor vacuna en el moment en què no tenim vacuna. Hem d’estar tots molt conscienciats: la gent jove, la gent més major que està en situació més vulnerable.

    Mercedes Pastor s’ha referit a mesures com: ajudes i bonificacions per al sector més afectats fan molta falta: autònoms i pymes, amb l’esperança que el govern central finalment aporte noves mesures que suavitzen de veres la crisi, i ha donat suport a l’ajornament d’impostos i taxes i al reforçament de la seguretat, la desinfecció dels carrers, que és molt important i així creem que s’ha de fer.

    ‪Finalment la portaveu del PP d’Ontinyent ha llançat un missatge d’esperança per a prompte Ontinyent torne a ser la ciutat viva que sempre ha sigut perquè té la millor gent del món i ha volgut donar molts ànims i força a tots”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -