24/04/2024 - 23:32
Més

    EU d’Ontinyent obri el procés d’elecció de candidatures per a les municipals del 2015

    Altres notícies

    Esquerra Unida d’Ontinyent ha obert un procés assembleari per a tota la ciutadania que s’identifique amb el partit per escollir als seus representants per a les pròximes eleccions del 2015. En aquest sentit, han nomenat a aquest procés “PenseEU Ontinyent”, on des del passat 22 de desembre fins el proper 11 de gener es rebran les candidatures individuals, les sol·licituds dels simpatitzants i el conjunt de propostes programàtiques.

    Segons han explicat, podran participar i inscriure’s com a simpatitzants aquelles persones que tinguen complits 16 anys i residisquen a Ontinyent. El procés de tria i d’elecció de la candidatura finalitzarà en una assemblea oberta que se celebrarà dissabte 17 de gener, on es procurarà el consens necessari per a l’elaboració de la candidatura, i en cas de no ser possible aquest, les persones afiliades podran votar en llista oberta totes les candidatures individuals (indicant la seua preferència ordenada fins un màxim igual al nombre de llocs a cobrir). La llista resultant haurà de respectar els criteris de paritat en grups de dues persones. D’altra banda els simpatitzants inscrits al procés tindran l’opció de votar les candidatures existents a l’alcaldia.

    El 31 de gener es realitzarà una jornada de debat programàtic que acabarà perfilant l’esquelet del nostre programa.

    Les propostes programàtiques es podran remetre via correu electrònic a l’adreça penseuontinyent@gmail.com , així també hi trobareu a les diferents xarxes socials les sol·licituds per inscriure’s com a simpatitzants.

    En roda de premsa Paula García va presentar la seva candidatura a l’alcaldia, aixi mateix podem confirmar que ja hem rebut candidatures per formar part de la llista ( Vicent Guerola i Sais, i Vicent Revert Mestre)

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -