19/03/2024 - 10:16
Més

    Les mascaretes “Tèxtil Ontinyent” arriben a Diputació

    Altres notícies

    El President de la Diputació de València, Toni Gaspar, i la totalitat dels portaveus dels grups polítics representats en la corporació valenciana (PSPV-PSOE, Compromís, PP, Ciudadanos, Vox i La Vall ens Uneix) ja tenen la seua mascareta “Tèxtil Ontinyent”. El segon tinent d’alcalde ontinyentí, Joan Sanchis (també diputat provincial pel partit judicial d’Ontinyent) les lliurava hui coincidint amb el ple de la Diputació mostres d’aquestes màscares higièniques o de barrera, reutilitzables i llavables, fabricades a la ciutat baix la norma UNE 0065:2020.

    La creació i impuls a aquesta marca s’emmarca dins de l’aposta que l’Ajuntament i l’Associació Tèxtil Valenciana ATEVAL estan duent a terme per a la consolidació d’un clúster industrial tèxtil sanitari amb epicentre en la capital de La Vall d’Albaida, que permeta comptar amb una producció local forta d’aquesta mena de productes per a mantenir llocs de treball i evitar la dependència d’altres països.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -