20/04/2024 - 8:26
Més

    L’Ajuntament d’Ontinyent reclama ajudes per als danys de les pluges al Delegat del Govern

    Altres notícies

    L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i el Director General de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José Mª Àngel, s’han reunit hui per abordar la reparació dels danys per les pluges de desembre en espais públics d’Ontinyent. Àngel, que donava detalls del decret del President de la Generalitat d’ajudes als municipis per estes precipitacions, comprovava in situ els desperfectes registrats en la muralla o la canalització d’aigües, en una visita a la qual participaven també els regidor coordinador de Territori, Jaime Peris i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta.

    Després de la visita, José Mª Àngel manifestava “prendre bona nota de les peticions de l’alcalde perquè el decret que ha fet el President Ximo Puig puga donar cobertura a necessitats com les que hem vist hui a Ontinyent en llocs com la muralla o també en els camins rural”, i explicava que per atendre estes peticions el Consell ha de comptar amb els resultats del peritatge que actualment estan elaborant els tècnics municipals sobre els danys en espais públics, que sols al cas del Camí de la Purísima superaran els 200.000 euros. José Mª Àngel avançava també que esta mateixa setmana tornarà a Ontinyent per reunir-se amb el conjunt d’alcaldes de La Vall d’Albaida en la seu de la Mancomunitat de Municipis, per parlar també al voltant de les ajudes a espais públics per les pluges.

    Jorge Rodríguez tenia paraules d’agraïment “per al Director General i per al Consell, per la seua predisposició per convertir les paraules en fets”. L’alcalde recordava que davant l’extraordinari episodi de pluges que va deixar més de 200 litres per m2 en 12 hores en la ciutat, “calia en primer lloc una capacitat de resposta immediata davant l’emergència i atendre casos de persones en risc vital com els que vam tenir a la Canterería. Una vegada superat açò, hem de treballar per reparar els desperfectes comptant amb les ajudes que s’articulen des d’administracions superiors”, assenyalava. En aquest sentit, Jorge Rodríguez avançava que des del consistori ontinyentí va a demanar-se una reunió amb el Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana per reclamar ajudes per als danys registrats en propietats privades, ja que aquestes s’articularan a través del Govern d’Espanya.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -