11/12/2023 - 9:37
Més

  La Cinquena edició de Circ i Teatre mobilitza més d’onze mil persones

  Altres notícies

  El V Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent ha reunit més d’onze mil persones en les 11 actuacions desenvolupades en 8 espais urbans per tots els barris de la ciutat. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha valorat que «més enllà de les xifres, hem aconseguit que la gent d’Ontinyent, però també molta dels pobles i les comarques veïnes, haja passejat pels carrers de la nostra ciutat atreta per la proposta d’oci de qualitat i l’oferta comercial en l’època de l’any de major dinamisme econòmic”.

  Per a la regidora responsable, Sayo Gandia, «Anem pel bon camí en la consolidació d’un esdeveniment cultural que suma gent any rere any». En tractar-se d’espectacles a l’aire lliure i sense entrada, les xifres són estimades a partir d’una dada objectiva: el nombre de cadires que l’Ajuntament ha diposat per a cada espectacle i que en tots els casos han superat les previsions. Així, l’espectacle més nombrós, ha estat El Carrilló de Noël de La Tal, que en coincidència amb l’emissari reial a la plaça de la Concepció va reunir quasi 4.000 persones en dues sessions.

  Entre els que van superar el miler d’espectadors es troben La família Romanesku de la Finestra Nou Circ a la plaça de la Coronació; The Audition de Xa! Teatre a la plaça de Sant Domingo; l’Atrapats al 2016, un espectacle fet a mida per a Ontinyent de Contrahecho Teatro amb motiu del Cap d’Any Infantil; o els Petits prínceps de Mumusic Circus al Parc del Mestre Ferrero. L’alcalde, ha posat de relleu “l’entesa amb diferents col·lectius per fomentar el comerç i la cultura amb uns espectacles que per la seua espectacularitat i temàtica nadalenca han casat molt bé amb altres iniciatives de la campanya Ontinyent Il·lusiona i han propiciat un ambient màgic a la ciutat”.

  Per la seua banda, Gandia confessa que «amb els anys, hem detectat un bon grup d’espectadors fidels que procuren no perdre’s cap número; alhora, són moltes les famílies que ens han felicitat per l’alternativa d’oci que suposa en una època en que poden passar més temps amb els fills». Entre els números més valorats pel públic, es troben el Carrilló de Noël per l’espectacularitat o les dues propostes de Mumusic Circus, Amigoo i Petits Prínceps per la tendresa, poesia i elegància aconseguida amb la combinació de circ, dansa, teatre i música en viu.

  El V Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent s’ha desenvolupat del 23 de desembre al 5 de gener i ha comptat enguany, per primera vegada, amb el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport a través de CulturArts, que s’hi ha sumat com a coorganitzadora a l’Ajuntament i la Diputació.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -