12/04/2024 - 13:20
Més

  Jorge Rodríguez i altres 5 detinguts en llibertat amb càrrecs

  Altres notícies

  Aquesta mateixa vesprada, fa breus minuts, el jutge ha deixat en llibertat amb càrrecs a l’alcalde d’Ontinyent, i ja expresident de Diputació de València, desprès que ahir s’iniciara l’Operació Alqueria.

  A les 16:05h de la vesprada d’avui dijous, els sis detinguts que pasaren la nit als calabossos han arribat en 2 furgons policials a la Ciutat de la Justícia de València. El jutge els ha decretat lliberatt amb càrrecs per a tots ells: Jorge Rodríguez, Ricard Gallego, Manuel Reguart, Xavier Simón, Jorge Cuerda, i Agustina Brines.

  Segons Levante, a la seua eixida de la Ciutat de la Justícia, Reguart ha declarat: “És una barbaritat el que han fet amb nosaltres”.

  Rodríguez, qui també és alcalde d’Ontinyent i era membre i portaveu de l’Executiva nacional del PSPV-PSOE fins a la seua destitució orgànica d’anit, va ser detingut en una operació que investiga suposades irregularitats en la contractació de personal d’alts càrrecs en Divalterra, empresa pública de la Diputació de València.

  Les diligències declarades secretes pel Jutjat d’Instrucció número 9 de València es van obrir per presumptes delictes de prevaricació administrativa i malversació de cabals públics el passat mes de maig, després de la denúncia interposada per la Fiscalia Anticorrupció de València en relació amb possibles irregularitats en la contractació de personal d’alta adreça en Divalterra.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -