29/03/2024 - 0:03
Més

    Jorge Rodríguez es presenta com a candidat per a la Secretaria General del PSPV-PSOE

    Altres notícies

    L’alcalde d’Ontinyent i Secretari General dels socialistes ontinyentins, Jorge Rodríguez, optarà a ser elegit nou Secretari General del PSPV-PSOE de La Vall d’Albaida. Així es confirmava aquest matí en una roda de premsa a la qual el líder socialista acudia acompanyat per destacats alcaldes i portaveus socialistes de la comarca, entre els quals estaven Rebeca Torró (Ontinyent), Josep Vicent Ferre (Bocairent), Eva Tormo (Albaida) o Jordi Vila (El Palomar) , que mostraven un suport que al llarg dels últims dies també han transmès els representants d’altres agrupacions, i als quals Jorge Rodríguez agraïa “el seu suport i la generositat amb què tots afronten aquest procés”.

    Jorge Rodríguez, que serà el primer alcalde d’Ontinyent en accedir a la Secretaria General del PSPV-PSOE de La Vall d’Albaida, mostrava el seu convenciment que els veïns i veïnes de la comarca “estan desitjant” que els socialistes els donen motius per a tornar a confiar majoritàriament en ells “després del fracàs i l’engany massiu” que han suposat tots estos anys de governs “insolidaris” del Partit Popular. Un partit, destacava, “que ha abandonat a la Vall d’Albaida”, deixant de costat l’agricultura i la indústria tradicional “i que ha dedicat els nostres impostos a malgastar-los ens Fórmula 1, terres mítiques i grans obres, quan no han acabat en les butxaques de la corrupció”, subratllava.

    Front açò, els ciutadans de la Vall d’Albaida “necessiten una resposta sensata i creïble a les seues necessitats”, afegia, una resposta que els socialistes poden donar “perquè tenim exemples de com treballem i fem les coses els socialistes allà on tenim l’oportunitat de governar, afrontant els problemes, donant solucions i estant al costat de la gent”, manifestava.

    El candidat a la Secretaria General dels socialistes de La Vall d’Albaida, que tenia paraules d’agraïment al fins ara Coordinador Comarcal, Jordi Vila,  posava de relleu que “la feina que queda per davant és molta” i mostrava el marcat sentiment integrador i comarcalista de la candidatura que encapçala: “pense que no és el moment de parlar en singular, sino en plural. Vull encapçalar un projecte que compte amb tots i cadascun dels pobles de la vall perquè en esta comarca no sobra ningú”, destacava Jorge Rodríguez.

    El també alcalde d’Ontinyent concloïa afegint que s’ha de traslladar a la ciutadania un missatge clar i nítid de què els socialistes de la Vall d’Albaida estan dedicats en cos i ànima a treballar pels seus ciutadans i ciutadanes, “un gran repte que tenim per davant, i que anem a afrontar amb un magnífic equip a la Vall d’Albaida, una executiva que integrarà a tots aquells que volen treballar al nostre costat”, finalitzava.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -