23/03/2023 - 12:57
Més
  IniciPolíticaJoan Sanchis finalitza el seu periode com a diputat provincial donant suport...

  Joan Sanchis finalitza el seu periode com a diputat provincial donant suport al turisme de La Vall d’Albaida en FITUR

  El diputat de la Vall d’Albaida a la Diputació de València per La Vall Ens Uneix, Joan Sanchis, vivia aquest dimecres el seu últim acte amb aquest càrrec visitant la fira internacional de turisme FITUR, on donava suport a l’oferta turística d’Ontinyent i la Vall d’Albaida. Sanchis han estat acompanyat per qui serà la seua succesora, la primera tinent-alcalde d’Ontinyent, Natàlia Enguix, i per l’alcalde del Palomar per Ens Uneix, Jordi Vila.

  Sanchis i Enguix visitaven al pavelló 7 d’Ifema Madrid, on l’oferta turística d’Ontinyent i la Vall d’Albaida s’integren a l’estand de la Diputació de València. Allí, Sanchis destacava “el gran potencial d’Ontinyent i la Vall d’Albaida per captar visitants nacionals i internacionals, aprofitant els seus recursos patrimonials, naturals i gastronòmics”. El diputat també incidia en la importància que les administracions “s’impliquen creant recursos que atraguen estos visitants, com és el Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana a Ontinyent, que ja ha obert les portes de l’actuació executada en la I Fase de les obres i que en breu s’ampliarà amb una II fase que es va a construir enguany amb una ajuda de 500.000 euros de la Diputació de València”.

  Cal recordar que Joan Sanchis va tenir un paper destacat en la consecució d’esta subvenció, fent gestions al respecte i fins i tot condicionant el suport d’Ens Uneix als pressupostos de la Diputació per a 2023 a esta inversió directa. El diputat, que cessarà al càrrec oficialment al ple de la Diputació d’aquest divendres, destacava del seu periode al càrrec “la satisfacció d’haver treballat per aconseguir recursos econòmics per a la ciutat i la comarca, i defensar als pobles menuts i a les comarques d’interior”.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit