23/04/2024 - 17:27
Més

    EU Vall D’Albaida tria 5 delegats per participar a la X assemblea

    Altres notícies

    En l’Assemblea Comarcal d’ EU de la Vall d’Albaida celebrada el passat dissabte 3 de Novembre, els col·lectius i membres d’aquesta formació política a més de debatre els documents marc de la X Assemblea de IU i fer les seues aportacions i esmenes als documents ( Document Polític, Document Econòmic i Estatuts) , triaren a la delegació d’afiliats i afiliades que participaran el proper dia 10 de Novembre a l’Assemblea Federal d’ EUPV . Els representants de la comarca davant l’assemblea comarcal són: Vicent Guerola Sais, Paula Garcia Gironés, Vicent Revert Mestre, Inmaculada Guillem Salvador i Rosario Gironés Llopis.

    D’altra banda assistiran quatre convidats també elegits per l’assemblea per obrir la participació a simpatitzants de la nostra organització. La persona delegada en representació de l’Assemblea per assistir a la X Assemblea de IU a Madrid fou Paula García Gironés actual coordinadora comarcal de la Vall d’Albaida.

    El col·lectiu d’ EU de la Vall d’Albaida va proposar davant l’assemblea tres resolucions que foren aprovades per unanimitat. Una de les resolucions presentades mostrava el recolzament d’ EU de la Vall d’Albaida davant la Vaga General del 14 de Novembre i la participació activa dels i les seues militants i simpatitzants en aquesta; altra de les mocions presentades versava al voltant de la problemàtica dels residus a la nostra Comarca davant les imminents imposicions de la Generalitat Valenciana amb l’aplicació del Consorci de Residus que suposarà un augment en el rebut del fem de quasi un 50%, aquest fet es troba agreujat davant la fugida i dimissió de  l’ ex- president de la Mancomunitat Filiberto Tortosa qui ha abandonat els ciutadans de la comarca i ha estat incapaç de solucionar aquest greu problema. La darrera moció tractava de la necessitat de mobilitzar-nos novament pel nostre Hospital Comarcal de Nova Planta davant els desaires  del Consell , pels quals el projecte del Hospital es veu paralitzat almenys fins el 2015.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -