25/04/2024 - 8:17
Més

    EUPV discrepa de la candidatura de Javier Aparicio a la Presidència de Caixa Ontinyent

    Altres notícies

    Davant recents notícies aparegudes en algun mitjà de comunicació (el País, 2 de novembre de 2012) en les quals s’insinua un suposat consens polític entorn a la proposta que Javier Aparicio reemplace Rafael Soriano al front de Caixa Ontinyent, des d’Esquerra Unida volem efectuar algunes aclaracions:

    • En primer lloc, no ens sembla que Javier Aparicio siga la persona idònia per presidir l’Entitat. Diverses actuacions esdevingudes en el passat invaliden la seua opció com a persona de consens: abusos d’autoritat vers els treballadors, vulneració de la llei orgànica de llibertat sindical -que fins i tot van motivar una denúncia de CCOO-, gestions empresarials més que qüestionables, …
    • Sí que compartim l’eixida de Rafael Soriano de la presidència de l’única caixa valenciana, entre altres motius per dur ja vora 12 anys al seu front, per la seua edat, i per diverses actuacions seues que no compartim -com excluir el sindicat majoritari dels Òrgans de Govern de la Caixa (Consell i Comissió de Control)-.
    • En la nostra opinió caldria buscar un veritable consens entre les forces polítiques, sindicals i socials que componen l’Assemblea de Caixa Ontinyent per mirar de trobar una persona amb un perfil personal i professional adient per ocupar un càrrec de tant importància, més encara davant la dramàtica situació social, econòmica i laboral que pateix el territori on està implantada la Caixa d’Estalvis d’Ontinyent. La Caixa, al nostre parer, ha de ser un instrument  cabdal en el conjunt de polítiques per, entre d’altres, engegar el veritable canvi de model productiu existent hui en la nostra societat.
    • Per últim, en ulteriors ocasions emplacem els periodistes a contactar amb nosaltres amb antelació per constatar la veracitat de les informacions vessades sobre EUPV, abans de publicar-les. Estarem encantats d’atendre’ls.
    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -