28/03/2024 - 22:13
Més

    Els socialistes d’Ontinyent creuen que la deriva totalitària de l’ajuntament és perjudicial per a la ciutat

    Altres notícies

    La formació socialista d’Ontinyent, ha emés un comunicat on mostren la seua preocupació perquè “l’Ajuntament ja no és garant del consens ciutadà

    Comunicat del PSPV-PSOE d’Ontinyent:

    Des del PSPV-PSOE d’Ontinyent volem manifestar la nostra perplexitat per la deriva a la qual l’actual govern de la ciutat està portant a l’Ajuntament. Observem certes actituds que ens semblen irreconeixibles.

    Les seues decisions van en contra de la participació ciutadana. Els socialistes d’Ontinyent mostrem la nostra preocupació perquè l’Ajuntament ja no és garant del consens ciutadà. Tot el contrari, amb el seu comportament està promovent l’enfrontament permanent. La situaciió derivada respecte a la Fundació Hospital Beneficiència no és el primer cas en què, des del consistori ontinyentí, es propicia una situació de fricció amb veïns que només és limiten a tindre una opinió diferent de l’actual equip de govern.

    No entenem com l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodriguez, en la seua condició de president de la Fundació -però sobretot com a màxim representant de la societat civil ontinyentina- no aporta sentit comú per resoldre el problema generat.

    Els socialistes d’Ontinyent ens adherim a la proposta de modificació dels estatuts de la Fundació que han impulsat l’equip directiu del col·legi i l’AMPA a la qual, també, s’han afegit altres formacions. Considerem que és la més democràtica, participativa i la que més defensa els interessos comuns.

    Per últim, esperem que el president de la Fundació tinga la sensibilitat necessària per a treballar en uns estatuts que generen el consens que la ciutadania mereix.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -