Jorge Rodríguez farà gestions perquè Ontinyent compte amb una quarta titulació de grau la propera legislatura

L’alcalde d’Ontinyent i candidat a la reelecció, Jorge Rodríguez, s’ha compromès a fer gestions perquè Ontinyent compte a curt termini amb una quarta titulació universitària. Aquesta quarta titulació serà un dels principals objectius del projecte “Ontinyent Universitària”, al marc del qual Jorge Rodríguez ha fet gestions per fer possible comptar a la ciutat amb les titulacions d’Administració i Direcció d’Empreses i de Ciències de l’Educació Física i l’Esport durant la legislatura que ara acaba, a la qual s’ha inaugurat el nou edifici del Campus Universitari d’Ontinyent, que acull també el grau de Magisteri.

Jorge Rodríguez manifestava que “els estudis universitaris són bàsics per al desenvolupament de la nova economia d’Ontinyent. En estos anys hem avançat moltíssim, però no hem de parar de treballar perquè aquest tren que hem posat en marxa seguisca avançant i ens porte al millor futur que volem per als nostres joves i la nostra ciutat”, destacava.

El candidat, que explicava que es buscarà que aquesta quarta titulació siga una de les que més demanden els estudiants, com s’ha fet amb les actuals titulacions, recordava que el programa electoral socialista en matèria educativa també contempla el remat a les gestions realitzades per posar en marxa en breu, juntament amb les Universitat de València, Alacant i Caixa Ontinyent, la Càtedra d’Innovació Urbana i Internacionalització, així com el Máster d’Enologia i gestió agroalimentària.

Igualment, es proposa incrementar el nombre de cursos d’Unisocietat a través del programa Unisocietat Plus, potenciar des de la Fundació Campus Ontiyent les activitats del programa Ociversitari o crear el programa “Escola Oberta per Vacances”, que inclourà l’Escola de Nadal, de Pasqua i d’Estiu així com diverses activitats extraescolars per facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral. A més a més, es potenciarà l’Escola de Pares amb personal especialitzat i de renom, grups reduïts, recursos i instal•lacions addients, i es promourà la realització de nous programes educatius: TICs, programes intergene¬racionals, activitats per conèixer la dansa, la música, el teatre i les diferents manifes¬tacions artístiques de la ciutat.

A més a més, i tal com ja es va avançar, es crearà un Consell Municipal de l’Educació per integrar aquelles institucions i en¬titats relacionades amb el món educatiu afavorint la interacció i el desenvolupament d’iniciatives conjuntes; i s’exigirà a la Conselleria d’Educació complisca els seus compromisos de remodelar i ampliar l’IES de l’Estació, crear un nou pavelló d’infantil al CEIP Bonavista, fer realitat el nou Conservatori Professional, crear una Escola Oficial d’Idiomes pròpia amb més idiomes i places i eliminar les barreres arquitectòniques als centres educatius.

El candidat afegia que “estem convençuts que el proper diumenge va a confirmar-se un canvi a la Generalitat, que, amb Ximo Puig al front, va a tenir un Govern que va a escoltar Ontinyent, i al qual anem a exigir-li estes i altres demandes històriques que el PP ha promès primer i ha deixat oblidades als caixons desprès”, concloïen els socialistes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa més control del trànsit i els aparcaments prop del Pou Clar

El grup municipal Compromís per Ontinyent ha proposat aquest dimarts que s’augmente el control del …