27/04/2024 - 13:11
Més

    Ens Uneix critica que PSPV-PSOE i Compromís no hagen donat suport les ajudes per als pobles afectats per l’incendi de Montitxelvo

    Altres notícies

    La Vicepresidenta 1ª de la Diputació de València i portaveu d’Ens Uneix a corporació valenciana, Natàlia Enguix, ha mostrat la seua satisfacció per l’aprovació en el ple d’aquest dimarta a la Diputació de València d’una aportació de prop de 1’2 milions d’euros del romanent del Pla Reacciona 2023 a un fons per a intervencions de neteja i prevenció en terrenys públics i privats de naturalesa forestal afectats per l’incendi del passat mes de novembre en Montitxelvo.

    Enguix posava de relleu la necessitat d’estes ajudes mostrada pels alcaldes i alcaldesses dels pobles afectats per l’incendi, amb els que s’ha acordat que siga la pròpia Diputació la que assumisca estos treballs. La portaveu d’Ens Uneix, que també es felicitava també per l’augment de la dotació d’altres partides relacionades amb la igualtat o la memòria democràtica, qualificava de “inaudit” que PSPV-PSOE i Compromís no hagen donat suport a estes ajudes: “és una nova mostra de sectarisme polític i de nula solidaritat. Açò ens sembla inaudit, i el que fa es demostrar quins partits estan en la Diputació per resoldre problemes i quins per a crear-ne”, manifestava.

    La portaveu d’Ens Uneix recordava que l’incendi va afectar més de 2.300 hectàrees de les comarques de La Vall d’Albaida i La Safor, raó per la qual el Pla d’Emergència de Montitxelvo inclou actuacions de restauració ambiental a Ador, Alfauir, Castellonet de la Conquesta, Lllocnou de Sant Jeroni, Potries, Vilallonga, Aielo de Rugat, Montitxelvo i Terrateig. Natàlia Enguix preguntava a les agrupacions de PSPV-PSOE i Compromís en La Vall d’Albaida i La Safor “que es pronuncien i diguen si estan d’acord amb el posicionament dels seus partits en la Diputació. Cada volta està més clar que PSPV-PSOE no estan en la Diputació per a treballar per les comarques valencianes”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -