25/04/2024 - 14:55
Més

    La Mancomunitat celebra 30 anys

    Altres notícies

    Dilluns que ve a les 20 hores, la Sala Gomis d’Ontinyent acollirà l’aniversari pels 30 anys de la Mancomunitat. Un acte que comptarà amb la presència de la rafolina Gabriela Bravo, Consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, i Jorge Rodríguez, president de la Diputació i alcalde d’Ontinyent. Com assenyala el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «celebrarem 30 anys amb els principals càrrecs institucionals de la Vall d’Albaida perquè es creuen la comarca i contribuïxen decisivament a recuperar la vitalitat de la Mancomunitat».

    L’acte, presentat per Anna Blanco, comptarà amb la música d’un trio d’Ad Libitum que reinterpretarà cançons populars de la comarca amb piano de cua, veu i violí i el titellaire Edu Borja amb un número que protagonitza una dona major que sorprendrà per la seua mobilitat i homenatja els 30 anys d’experiència. A més, hi haurà detalls per als assistents relacionats amb tot allò que es fa des de la Mancomunitat per la Vall d’Albaida.

    A l’aniversari s’ha convidat els ex presidents de la Mancomunitat, els alcaldes i alcaldesses dels 34 pobles de la Vall d’Albaida, així com agents socials relacionats en les diferents àrees d’actuació de l’entitat comarcal. Se celebrarà 30 anys i 30 setmanes després d’aquell 21 d’abril de 1987 en que es constituïa el seu plenari, format aleshores per 27 pobles, a Ontinyent, Abans, el DOGV del 18 de març de 1987 havia publicat la resolució del 3 de febrer pel qual la Direcció General d’Administració Local aprovava la constitució i els estatuts de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

    Font: Mancomunitat de la Vall d’Albaida

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -