04/05/2024 - 0:34
Més

    Endavant la proposta del PP per què Ontinyent demane a Generalitat ajudes a digitalització de comerços i hostaleria

    Altres notícies

    El ple municipal va aprovar, per unanimitat, l’esmena presentada pels populars d’Ontinyent per sol·licitar ajuts a la digitalització per a dos sectors molt afectats per la crisi de l’COVID-19; el comerç i l’hostaleria.

    En paraules de el regidor popular, Paco Penadés, que va defensar l’esmena a la moció de la Vall, “és indiscutible que aquests dos sectors han estat dos dels grans afectats per la pandèmia i, així com hem dut a terme entre tots accions en el Pla Tornem Junts, considerem que és important fer un pas més “.

    En paraules de el regidor de PP, Paco Penadés, “des del grup municipal popular estem totalment a favor de sol·licitar una línia d’ajudes per poder sufragar les Xeques de Pla Tornem Junts, però considerem que no es tracta d’una solució a llarg termini sinó una opció d’emergència, immediata, per ajudar els comerços, bars i restaurants. Per aquest motiu, el PP va presentar l’esmena en referència a la petició d’ajudes a la digitalització”.

    Penadés va argumentar “aquests ajuts van dirigits a les PIMES d’indústria i el que volem és que també es destinin als comerços i l’hostaleria. Pensem que és molt important que els comerços i hostaleria d’Ontinyent pugui accedir a aquestes subvencions i poder així avançar en matèria de comerç en línia”.

    Finalment des del grup municipal del Partit Popular d’Ontinyent agraeixen la unanimitat dels vots a l’esmena, destacant la voluntat de el grup municipal popular a recolzar o proposar qualsevol proposta el seu objectiu sigui minorar els efectes negatius de l’COVID-19 a la ciutat d’Ontinyent ” .

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Rosa Montero clausurarà el Cicle de Cinema i Novel·la Negra d’Ontinyent

    🎥📚 No et perdis la clausura del Cicle de Cinema i Novel·la Negra 'Ontinyent Negre' amb Rosa Montero! 🌟 Vine a descobrir el món de la novel·la negra i cinema amb una de les veus més reconegudes d'Espanya. 🗓️ 8 de juny, 19:30 hores, Museu del Tèxtil.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -