El servei d’atenció porta més de 10.000 articles d’alimentació i medicaments als domicilis

El servei d’atenció a la gent gran o amb mobilitat reduïda posat en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent amb motiu de la crisi del COVID-19 ha servit per dur a estes persones més de 10.000 articles d’alimentació i medicaments als domicilis. En total, el programa posat en marxa per l’Ajuntament amb la col·laboració de Protecció Civil i Creu Roja arriba a 759 intervencions en 40 dies de funcionament (des del passat 19 de març, i fins al 28 d’abril), sent 277 intervencions d’atencions a la compra de menjar, 108 per a la compra de medicació, 30 per a sol·licitar trasllats, 192 per a orientació psicològica i les 152 restants per altres qüestions.

La regidora Sayo Gandia, que coordina el servei junt a les regidores Paula Soler i Natàlia Enguix, destacava el fet que el 50% de les intervencions siguen per a fer compres d’alimentació i medicament, un servei que ha anat consolidant-se i incrementant-se a les últimes setmanes, al mateix temps que han anat baixant les telefonades per a atenció psicològica. Gandia destacava que  els més de 10.000 articles que s’han lliurat a domicili «inclouen productes de primera necessitat com llegums, pasta, carn, verdures, conserves, productes de neteja i d’higiene, a més de medicació diversa, tots elements necessaris per a estes persones, que han pogut rebre’ls sense haver d’eixir de casa, evitant riscos i donant un millor compliment a les recomanacions del Govern d’Espanya en aquest període d’Estat d’Alarma al qual encara ens trobem», manifestava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

238 estudiants s’examinen de la PAU a instituts i col·legis de la ciutat

Un total de 238 estudiants han començat aquest dimarts a Ontinyent les Proves d’Accés a …