Emili Altur manté una jornada de treball amb regidores i regidors de la Coalició a la Vall d’Albaida

0

Visita el centre de malalts d’alzeheimer,  el projecte trèvol i la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

El diputat provincial de Compromís, Emili Altur, ha visitat i ha conegut les dificultats de gestió i finançament del Centre de Malalts d’Alzeheimer d’Ontinyent i el Projecte Trèvol, fent-los costat i escoltant-los.

compromis vall d'albaida-1Segons Altur: “Son ells els que més estan patint en aquest austericidi, aquesta estafa a la que diuen crisi. Son les persones usuaris d’aquests serveis els que donen significat al compromís polític de les persones que conformem la coalició compromís.”

El diputat feia dues reunions amb AFAO i el projecte TRÈVOL; arreplegant les següents inquietuds i comprometent-se a traslladar i gestionar possibles ajudes a la institució provincial. Finalment ha fet una roda de premsa a la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida reclamant la seua supervivència i el seu rol vertebrador, amb Jesús Pla, Alcalde d’Agullent i portaveu de Compromis al estament i Joan Gilabert, portaveu de Compromís La Vall d’Albaida.

Posteriorment, els 37 regidores i regidors de la Coalició Compromís a la Vall d’Albaida, es reunien a Ontinyent amb el Diputat Provincial de la coalició,  per tal de coordinar esforços, compartir experiències i traslladar al diputat les necessitats dels respectius Ajuntaments on son presents els membres de Compromis.

Gilabert destacava: “La Coalició Compromís té la responsabilitat de govern a 5 municipis de la comarca, tant mateix, estem presents a altres 6 municipis a l’oposició de governs tant del PP com del PSOE, com a tercera força política comarcal ens preocupa el futur de la Mancomunitat i dels seus serveis bàsics: La gestió dels residus i el Projecte Trèvol”.

Pel seu costat Pla destacava: “La responsabilitat de la Coalició Compromís al si de la Mancomunitat, tot i no participar a la junta de govern”