25/04/2024 - 0:36
Més

    Els representants autonòmics de Ciudadanos visiten les noves instal·lacions de Caixa Ontinyent

    Altres notícies

    El portaveu de Ciudadanos a les Corts valencianes, Alexis Marí, ha visitat junt als diputats autonòmics Tony Woodward i David de Miguel, i el regidor del grup municipal de Ciudadanos, Juan Revert, les instal·lacions de la seu de Caixa Ontinyent a la Plaça de Sant Domingo.

    Durant la reunió amb el director de l’entitat, Vicente Penadés i el seu president, Antonio Carbonell, i després del recorregut per les instal·lacions, els diputats han subratllat “la funció social com eix principal de Caixa Ontinyent a través de la seua Obra Social i les fundacions que gestiona, entre elles la Fundació Universitària”.

    Marí ha qualificat la gestió de la Caixa com “model a seguir”, mestre que Revert ha valorat la “consolidada trajectòria d’una de les dues caixes d’estalvis nacionals”. Tant el regidor com els representants autonòmics han felicitat a Caixa Ontinyent per “l’enteresa demostrada com a caixa d’estalvis des de 1884, sent l’única caixa d’estalvis valenciana que ha superat les desavinences de la crisi”. Així mateix, han animat a què l’entitat continue “treballant com fins ara i com referent valencià”.

    Font: Ciudadanos Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -