22/02/2024 - 2:54
Més

  El PSPV de la Vall d’Albaida demanda la creació d’una comissió de seguiment del projecte de desdoblament de la CV-60

  El secretari general dels socialistes comarcals insta la Generalitat a la constitució de l’òrgan davant “l’interés estratègic” de l’eix viari per a la comarca

  Altres notícies

  Amb la intenció de contribuir a l’agilització dels processos administratius i de mantenir el veïnat permanentment informat sobre l’avanç del desdoblament “d’un eix vertebrador de la Vall d’Albaida com és la CV-60”, el secretari general del PSPV-PSOE de la comarca, Fede Vidal, sol·licita la constitució d’una comissió de seguiment del projecte. Així ho expresa en un escrit remés a la consellera de Medi ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas.

  Per als socialistes de la Vall d’Albaida, l’òrgan hauria d’estar integrat per representants d’ajuntaments i de les mancomunitats afectades així com els agents socials junt a la Generalitat mateixa. D’aquesta forma, “existiria un canal de comunicació directe entre el territori i el govern autonòmic per comprovar l’avanç dels tràmits per a la materialització definitiva del projecte”, segons Fede Vidal. De fet, el secretari general recorda “el compromís d’inversió de 130 milions d’euros per l’executiu presidit per Ximo Puig i l’inici de la licitació de la redacció dels documents tècnics, procés del qual a hores d’ara no sabem res”. Per tant, el PSPV-PSOE es pregunta “si Carlos Mazón segueix endavant amb el projecte o si l’interés mostra durant la campanya electoral ha decaigut”.

  La formació socialista incideix “una vegada més, com sempre hem manifestat, en la reividincació de la importància estratègica de l’eix viari per al desenvolupament econòmic dels nostres municipis”. A més, la formació mostra la seua preocupació “per l’alta sinistralitat d’una carretera que presenta unes taxes de concurrència molt elevades” que, a més, constitueix “l’única opció en el dia a dia de moltes persones per acudir als seus treballs o a serveis mèdics, entre altres”, en paraules de Vidal.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -