07/05/2024 - 5:05
Més

    El PP s’absté als pressupostos’22 que “endeuten Ontinyent”

    Altres notícies

    Els populars d’Ontinyent van votar abstenció al pressupost municipal en entendre que es tracta d’un document millorable al cent per cent i que s’ha realitzat amb presses per part del govern local de la Vall ens Uneix.

    La portaveu del PP d’Ontinyent, Mercedes Pastor, va ser molt clara en afirmar que aquests pressupostos endeuten a la ciutat amb quasi quatre milions d’euros de préstec, per al que la Vall no comptarà amb el vot del PP: “Eren vostés els que abans criticaven l’endeutament que, per molt que diguen, també eren per a executar inversions. Ara han de ser coherents, com en el cas dels lloguers, que també estan pagant”, va afirmar Mercedes Pastor.

    La portaveu popular va tindre paraules crítiques al govern local de Jorge Rodríguez per sepultar en l’oblit als veïns de Poble Nou i la Vila, davant el seu reclam i peticions de fibra òptica per a aquests dos barris.

    A més, Mercedes Pastor, va dir en la seua intervenció que “aquest govern local decideix posar escales mecàniques o digitalitzar l’autobús mentre els veïns d’aquests dos barris estan sense fibra òptica a les seues cases, igual que els comerços”. En paraules la portaveu popular, “són incoherències sorprenents i desigualtats que no es poden consentir, màxim tenint en compte que a través de la EDUSI es podrien haver digitalitzat això barris i el govern local no ha volgut, cosa que si ha passat a València en el Cabanyal o Canyamelar”.

    La portaveu popular també va assenyalar que aquest govern de majoria absoluta no necessita cap vot per a aprovar el document econòmic més important de l’ajuntament, recordant a més que el vot de l’any parat, a favor, va anar únicament pel COVID i per responsabilitat.

    Els populars d’Ontinyent van explicar en la seua intervenció que els pressupostos no atenen les necessitats reclamades, com el programa de prevenció per a conéixer les emocions de l’adolescència, i que a més el pressupost genera malestar entre col·lectius com el dels caçadors, que veuen com cau a trossos el camp de Tir de Fuset i encara que enguany s’hagen consignat 15,000 euros, van dir des del PP, segur que passa com altres anys en què apareixen partides que mai s’executen, cas d’anys anteriors en Plaça Major o Plaça Concepció, les grans oblidades.

    Des de les files populars també van criticar els innombrables canvis que es realitzen després mitjançant modificacions de crèdits. Igualment, va comentar Mercedes Pastor, des del PP “sempre hem negociat la inclusió de partides que beneficien a tota la ciutat i la millora en les nostres regidories, cementeri i enllumenat, pel bé del servei públic i la ciutadania”.

    Malgrat que al final els populars han aconseguit que es consignen només 10,000 euros per a cadascuna de les seues regidories, Mercedes Pastor va dir que “queden moltes coses per fer en enllumenat; (punts de llum, pintura fanals i eliminar corrosió de les mateixes) i en el cementeri pel que respecta a l’adaptació, la seguretat i la sostenibilitat, deixant de manifest que no entén com l’ajuntament no té diners per a aquestes coses importants, com la d’eliminar el pou cec que encara està en el cementeri que hauria de desaparéixer per obligatorietat.

    Finalment la portaveu del PP va dir que li haguera agradat haver sigut informada de la compra de terrenys per a l’ampliació del cementeri, cosa que li sembla molt bé, però va criticar que no haja existit diàleg per part del govern local.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Mobilització de bombers d’Ontinyent, Alzira i Xàtiva en resposta a l’incendi forestal a Aielo de Malferit

    🔥 Última hora: Incendi a Aielo de Malferit! Bombers d'Ontinyent, Alzira, i Xàtiva estan realitzant treballs d’extinció ara mateix junt a 5 mitjans aeris.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -