28/03/2024 - 20:40
Més

    El PP impedix obrir la cafeteria del Palau de la Vila fins el mes de juny

    Altres notícies

    El recurs contra l’adjudicació del servei impedix aprofitar les festes de Pasqua i el pont de l’1 de Maig.

    El recurs del PP d’Ontinyent contra la concessió a un hostaler d’Ontinyent de la cafeteria en el Palau de la Vila ha impedit l’obertura del servei als turistes durant les festes de Setmana Santa i Pasqua, i tampoc durant el pont de l’1 de maig. La decissió del portaveu dels populars, Filiberto Tortosa, de seguir endavant amb el recurs, en contra del parer dels hostalers d’Ontinyent, obliga ara a anul.lar la concessió que havia aconseguit el propietari de Malvasia Vinoteca, que fou l’únic que es va presentar. Açò obligarà a tornar a traure a concurs el servei, que no es podrà donar fins al mes de juny.

    El Govern d’Ontinyent ha decidit finalment acceptar el recurs del PP contra l’adjudicació per tal de no perjudicar el concessionari i que puga desenvolupar el seu treball amb totes les garanties. Fonts del Govern lamenten, això si, que el PP d’Ontinyent continue amb la seua obssessió d’entrebancar l’acció de govern, encara que siga a costa de perjudicar un empresari local i la dinamització turística del Palau de la Vila i dels interessos de la ciutat. No obstant, les mateixes fonts han advertit que, malgrat tot, aquest Govern continuarà treballant per generar activitat econòmica, generar treballa i potenciar els serveis de la ciutat, encara que açò al PP d’Ontinyent li genere un gran malestar perquè s’ha convertit en el principal enemic d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -