29/03/2024 - 1:28
Més

    Dos ontinyentints formaràn part de les llistes al congrés per CDL València

    Altres notícies

    Durant aquest matí s’ha formalitzat de manera oficial la inclusió de José Revert i José M. Peiró en les llistes del CDL al Congrés dels diputats per la província de València. En el lloc n º 6 i n º 14 respectivament, de la llista al Congrés, Ontiyent pot tenir una veu dins del Congrés dels diputats, una veu que treballi pels interessos de tots els ciutadans de la província de València.

    Després d’un dur mes de precampanya electoral, preparació de candidatures i sobretot de la difícil recollida de signatures, per poder presentar les llistes, el Centre Democràtic Liberal de la província de València, i els seus representants a Ontinyent té la intenció de seguir demostrant a la ciutadania que una alternativa política és possible, que el camí iniciat en les passades municipals contínua en aquestes properes eleccions, i que amb un programa electoral clarament definit estan decidits a aportar noves formes i noves idees en l’escenari polític nacional.

    Tant José Revert com José M. Peiró juntament amb la resta de companys de l’agrupació del CDL Ontinyent, volen agrair el suport rebut sobretot en la recollida de signatures, com la candidatura completa del CDL a la província de València està composta per 16 membres a la llista que concorre al Congrés, i la qual encapçala Amparo Picó, vicepresidenta i 1a portaveu del partit, i 3 membres que concorren al Senat encapçalats per José I. Aigualir actual president del CDL de la província de València i regidor electe de la població de Benetússer.

    Llista per al congrés:

    1. Amparo Picó
    2. Juan Fernández
    3. Encarna González
    4. Luis Pardo
    5. Esther Redondo
    6. José Revert
    7. Rocío Peris
    8. Antonio Subiela
    9. Lidia Alandí
    10. Vicente Almenar
    11. Mª José García
    12. Vicente Soler
    13. Mª Angeles Muriel
    14. Jose Manuel Peiró
    15. Juana María Fuentes
    16. Miguel Relaño

    Llista per al Senat:

    1. José E. Aguar
    2. Raúl Castillo
    3. Isabel Esparza

    Per a aquesta campanya electoral el CDL té previst fer actes en tots els municipis que compten amb agrupacions del partit, actes propers al ciutadà en què donar a conèixer la realitat de la situació, i les propostes que el CDL porta al seu programa electoral.
    I com a acte principal de campanya el diumenge 13 de novembre al restaurant Jardins de Venècia d’Albal, es realitzarà un míting que comptarà amb la presència dels caps de llista al Congrés i Senat, així com la candidatura completa per a tots dos.
    Tota aquesta informació així com el programa electoral del CDL per a les pròximes eleccions generals es pot trobar a:

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -